window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
Trofeul Carpati la Cluj-Napoca - 20 - 21 martie 2015
Primarul Emil Boc a participat la conferinta de presa de deschidere a competitiei „Trofeul Carpati”, eveniment care se desfasoara la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vineri, 20 martie 2015 si sambata, 21 martie 2015.
„Voi sustine echipa nationala in cele doua meciuri pe care le are in acest sfarsit de saptamana si fac o invitatie catre toti clujenii sa vina la Sala Polivalenta sa vada un spectacol  de calitate. Clujenii sunt oameni primitori si sunt convins ca vor fi prezenti in numar mare la acest eveniment”, a precizat primarul Emil Boc.
La turneu participa echipele Romaniei, Braziliei (campioana mondiala en-titre), Suediei (medaliata cu bronz la Europene) si Germaniei.
Programul competitiei:
Vineri
–          ora 18.00 – Suedia-Germania
–          ora 20.00 – Romania-Brazilia (mai multe brazilience evolueaza pt cluburile HCM Baia Mare si CSM Bucuresti)
Sambata
–          ora 18.30 – finala mica (in care joaca invinsele)
–          ora 20.15 – finala mare pentru trofeu (joaca echipele castigatoare)
Trofeul Carpati este o competitie de traditie ajunsa la a 47-a editie si a 13-a organizata la Cluj-Napoca.  Primaria a alocat suma de 142.500 lei pentru editia de anul acesta a Trofeului Carpati.

Go to Top