window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cea mai iubita trupa de rock din Romania va concerta in deschiderea celor de la Scorpions, anunta Project Events, organizatorii eveimentului! Concertul va avea loc pe 9 iunie, la Zone Arena din Bucuresti!

Trooper a luat fiinta in 1995 si are in componenta 5 membri. Intre 1997 si 2000 grupul a organizat anual in Targoviste un festival de muzica rock. In 2001 au castigat premiul Cea Mai Buna Trupa Tanara. Urmatoarele distinctii castigate au fost: Chitaritul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, Basistul Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Buna Formatie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Buna Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar.

Pentru Trooper nu este prima data cand concerteaza alaturi de nume mari ale muzicii rock, ei mai avand la activ si concerte cu Prodigy, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth, Sepultura, Manowar, The Cult!

Concertul Scorpions de la Bucuresti va fi unul de adio, nemtii anuntandu-si glorioasa retragere din randul greilor muzicii rock. Pentru romani aceasta este ultima sansa de a-i vedea pe cei ce au facut ca melodii precum Wind Of Change sau Still Loving You sa devina legende ale muzicii mondiale!

Cei ce doresc sa-i vada live pe Trooper si Scorpions pot gasi bilete la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul din toata tara, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
-128 lei Gazon B
-190 lei Gazon A
-265 lei Golden Circle
-350 lei Tribuna

Mai multe detalii despre concert se pot gasi pe www.projectevents.ro!

~~Concertul Scorpions este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul de adio Get Your Sting And Blackout World Tour!~~

Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973
diana@projectevents.ro
http://www.projectevents.ro

2014-04-14T20:53:47+03:0030 martie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , |
Go to Top