window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Trupa byron canta alaturi de Discoballs la Silver Church / Bucuresti / 6 mai 2010

Trupa byron incepe seria de concerte electrice pe 6 mai in clubul The Silver Church din Bucuresti (Calea Plevnei, Nr.61), impreuna cu trupa Discoballs.

Dupa un mini-turneu acustic in vestul tarii, in Timisoara, Resita si Arad, byron revine in forta cu un concert electric in clubul Silver Church, clubul care a gazduit in urma cu cateva luni lansarea ultimului material discografic A kind of Alchemy. Concertul byron va fi urmat de un live-act experimental al celor de la Discoballs, care vor aduce un vibe electro, combinand elemente drumnbass si breakbeat. Asadar, incepand cu ora 21.00 va rasuna art-rock-ul celor de la byron, urmat apoi de ritmurile electronice ale trupei Discoballs.
Biletele pot fi procurate la intrare.
Despre byron
Trupa byron a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi MateSan (tobe).
Trupa byron a scos pana in prezent 3 materiale discografice: 2 albume( Forbidden Drama si A kind of Alchemy) si un DVD unplugged , Acoustic Drama .
Cel mai nou produs discografic semnat byron, albumul A Kind of Alchemy, a fost lansat in octombrie2009, in cadrul unui concert sustinut in fata a peste 1100 de spectatori. Albumul marcheaza o evolutie in stilul trupei si aduce un sound divers, elemente din alte genuri muzicale decat cele abordate pana acum si o paleta mai larga de instrumente

Mai multe informatii gasiti aici:

www.byronmusic.ro
www.myspace.com
http://facebook.com/byronmusic

Despre Discoballs

Discoballs inseamna Alexei (synth/sampler), Mizdan (chitara bas/synth) si Christian (tobe/percutie). Discoballs abordeaza live laboratorul de experimente Discoballs, unul din putinele proiecte electro din Romania care folosesc in spectacol instrumente (tobe, bass, clape etc.).

Trupa s-a format in anul 2008, atunci cand Alexei, Mizdan si Kirodian s-au hotarat ca pe scena de live entertainment din Romania exista un gol in muzica electronica. S-au afirmat prin numeroase aparitii live, printre care Bran Castle Fest , Forest Vibes Fest, Tuborg Green Fest, Teknival, Watumi Festival & Fringe, unde au participat alaturi de artisti precum Suie Paparude, Blanoz, The Pixels, In Flagranti (NY, SUA), Popular Damage (BERLIN, GERMANIA) etc.

Mai multe informatii gasiti aici:

facebook: www.facebook.com
myspace: www.myspace.com

Codrut Dumitrescu
Manager byron
0722 507 777
pr@byronmusic.ro

2014-01-29T14:01:53+02:0004 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top