Trupa byron lanseaza noul album „Melancolic” la Oradea pe 16 mai si la Timisoara pe 17 mai

Trupa byron continua turneul de lansare al albumului „Melancolic” – coloana sonora a serialului original HBO „Ramai cu mine” prin noi concerte in tara!

Vineri, 16 maibyron vor concerta la Oradea in Green Pub, iar a doua zi, sambata, pe 17 mai, trupa va ajunge la Timisoara pentru un concert La Capite (strada Cornelui Coposu, Nr 3). Inaintea concertului de La Capite, baietii se vor intalni cu fanii si cu presa la libraria Carturesti Mercy incepand cu ora 16.00.

 

Albumul byron – „Melancolic” cuprinde peste 15 piese noi pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai cu mine” cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doiXX sau 1, 2, 3. Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision, avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs.

 

byron – Masa pentru doi (videoclip): http://goo.gl/UyxBcO

 

byron sunt o trupa de rock alternativ/progresiv infiintata in 2006 de catre Dan Byron, fost membru in Kumm si Urma. De atunci au sustinut nenumarate concerte in tara dar si in strainatate, au inregistrat 5 albume de studio, au  lansat primul DVD unplugged romanesc („Acoustic Drama”), au avut un concert difuzat pe HBO Romania („Live Underground” filmat in Salina Turda, disponibil si pe DVD si Blu-ray) si, cel mai recent, au compus coloana sonora a serialului HBO „Ramai cu mine”.

 

byron – Cu capul in nori – http://youtu.be/tLhjo-ahDb0

 

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Webhttp://byronmusic.ro
Facebook
http://fb.com/byronmusic
Youtube
http://youtube.com/byronvideos

 

Go to Top