stem sureStem SURE – Banca daneza de recoltare a celulelor stem, si compania de training Mind Learners, prin divizia de parenting Mind Learners Baby, organizeaza, incepand cu data de 14 iulie, seria de 12 mini-cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit„.

In cadrul modulelor interactive de cate 2 ore, programul pune la dispozitia parintilor cele mai noi descoperiri stiintifice despre relatiile fericite cu cei mici. Participantii vor avea ocazia de a se descoperi si intelege pe ei insisi ca oameni si parinti si vor gasi instrumente practice pe care le pot aplica in educarea copilului lor.

Cursul cuprinde urmatoarele module: “Cine esti tu ca parinte?”, „In burtica – modul pentru gravide”, „Parintii si gandirea lor” ( I si II), „Parenting-ul e munca in echipa”, „Copiii si inteligenta”, „Copiii si fericirea’, „Copii si emotia” (I si II), „Efectul profetiei autoimplinite” (I si II) si „Copilul Moral”.

Primul modul – „Cine esti tu ca parinte? / Cele 5 butoane magice ale emotiei si felul in care ele influenteaza dezvoltarea copilului tau” – va avea loc joi, 14 iulie, la sediul Stem Sure (Str. Rândunelelor nr. 9, Bucuresti), intre orele 17.30 si 19.30.

Pentru a celebra parteneriatul dintre Stem SURE si Mind Learners Baby, acest prim modul este GRATUIT pentru clientii Stem SURE!

Costul urmatoarelor module este de 80 RON/persoana/modul.