window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Doar doua zile ramase pana la reprezentatia din capitala Chemarea pasarii de acasa, un spectacol pe care Tudor Gheorghe l-a conceput pe baza operei unuia dintre cei mai importanti poeti contemporani ai momentului – Mircea Micu.

Dupa ce a traversat toate experientele muzicale posibile, rezistand si reusind sa se pastreze in forma sa pura, intregindu-se cu fiecare nou spectacol, maestrul continua sa aduca la cunostinta acestei lumi poezia adevarata, fara a tine seama de imprejurari si conditiile actuale.

Mircea Micu este un poet absolut adevarat. La el si la Grigore Vieru am intalnit poezia in stare pura. Micu are o metafora atat de frumoasa incat nu vrea sa fie deranjata de niciun efect sonor, afirma maestrul, care va evolua astfel pe scena Salii Palatului de data de 14 mai in postura atat de iubita a menestrelului din 69 care canta singur cu chitara.

Pentru cei ce nu si-au achizionat inca biletul la aceasta unica reprezentatie, va anuntam ca sunt inca disponibile in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
0723.346.303
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://www.vreaubilet.ro

2014-01-29T14:12:30+02:0011 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top