window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Tunsori 2013, modele ideale pentru toate lungimile de par

 Tunsori 2013, modele ideale pentru toate lungimile de parStyleAndTheCity iti propune cele mai noi tendinte in materie de tunsori 2013. Pentru noul an, hair stilistii ne propun linii cat mai indraznete, asimetrii si stilul elegant. Insa toate sunt cuprinse intr-o tunsoare ultra chic!
Pentru anul 2013 trebuie sa iti faci neaparat o tunsoare care sa iti reflecte personalitatea, de aceea StyleAndTheCity.ro iti spune acum ce tunsori te avantajeaza si cum sa le porti!

Tunsori 2013 pentru parul scurt
Toate stim ca parul scurt este foarte greu de purtat. Trebuie sa ai o personalitate puternica si sa transmiti senzualitate si pentru ca ca nu ai multe optiuni de aranjare, trebuie sa iti pui in evidenta parul prin personalitate, si nu prin coafura, cum se intampla in cazurile cu parul mediu sau lung.
Insa daca optezi pentru o astfel de tunsoare, trebuie sa stii ca tunsorile pixie te transforma intr-o femeie sexy si foarte glam! In plus, tunsoarea pixie are note feminine care sunt oferite de bretonul putin mai lung sau de suvite nuantate delicat.

Iar daca iti doresti o tunsoare cu adevarat avantgardista si un look nonconformist, poti opta pentru tunsoare pixie stil undercut, cu parul tuns foarte scurt pe-o parte!

Tunsori 2013 pentru parul mediu
Tunsoarea bob este tunsoarea ideala pentru parul mediu, fie ca este drept sau cret. Asta deoarece bobul are si el diferite lungimi. Asa ca poti sa iti faci fie un bob mai lung, fie unul mai scurt, clasic.
Bobul mai lung, cu breton se potriveste oricarei fizionomii, datorita faptului ca este o tunsoare mult mai complexa. Bobul cu breton este recomandat si persoanelor care au fruntea lata, iar bobul scurt clasic nu este recomandat persoanelor cu fata rotunda, in forma de inima sau de triunghi.

Tunsori 2013 pentru parul lung
Daca esti norocoasa posesoare a unui par lung si bogat, atunci poti alege dintr-o gama larga de tunsori de la tunsoarea in scari pana la tunsoarea parului drept cu breton. Iar tunsorile in tendinte pentru parul lung se potrivesc de obicei oricarei fizionomii si oricarui tip de par, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Descopera chiar acum pe www.styleandthecity.ro toate modelele de tunsori 2013 si coafuri 2013 pentru parul scurt, mediu si lung!

Despre StyleAndTheCity
StyleAndTheCity.ro, totul despre moda si frumusete! Un site dedicat tuturor femeilor ce vor sa fie mereu la curent cu tendintele in materie de imbracaminte, incaltaminte, tunsori, coafuri, machiaj si multe altele.

2012-11-30T11:20:01+02:0030 noiembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |
Go to Top