Bucuresti, 8 august 2011 – Incepand cu luna august, compania Chello Networks lanseaza canalele TV Paprika, JimJam si MGM Channel in platforma Dolce Romtelecom. Odata cu semnarea acestei colaborari, cele trei posturi TV vor ajunge in sute de mii de noi gospodarii din toata tara.

Romtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori DTH, ofera in materie de servicii TV, televiziune prin cablu, DTH si IPTV. Parteneriatul strategic dintre Chello Network si Romtelecom este unul de durata, telespectatorii putand viziona cele trei canale tematice, axate pe genuri diferite – gastronomie, desene animate pentru prescolari si film, prin achizitionarea unuia dintre pachetele Dolce Extra sau Dolce Maxim.

TV Paprika este detinut si operat in totalitate de Chello Central Europe, iar JimJam face parte din portofoliul Chello Zone, cele doua companii aflandu-se sub umbrela Chellomedia in care este inclus si MGM Channel.

“Suntem incantati sa anuntam inceputul unei noi colaborari cu Romtelecom. Lansarea

TV Paprika, JimJam si MGM Channel intr-o noua platforma face parte din procesul de extindere a canalelor noastre pe teritoriul Europei Centrale si de Est si reprezinta o alta etapa in parcurgerea strategiei noastre, aceea de a ne creste numarul de telespectatori. Toate cele trei canale s-au dovedit a fi un real succes in multe teritorii si suntem increzatori ca si publicul roman va aprecia programele de inalta calitate pe care le oferim”, afirma Alena Blahovcova, Sales Vice-President Chello Central Europe.

“Ne bucura foarte mult parteneriatul incheiat cu Chello Networks