window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

TV Paprika s-a lansat in reteaua operatorului RCS & RDS

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWS

De curând, TV Paprika s-a lansat în reţeaua celui mai mare furnizor de  servicii de televiziune din România, RCS & RDS. Postul poate fi urmărit în pachetele de televiziune analogică şi digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicaţii.

Prin intermediul acestui parteneriat,  RCS & RDS aduce unui număr de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conţinut gastronomic, de interes general. TV Paprika este singurul canal de televiziune din România dedicat gătitului echilibrat şi vieţii sănătoase. Prin emisiunile sale, canalul promovează sfaturi practice şi secrete culinare unice, iar datorită programelor sale extrem de atractive, prezentate de bucătari faimoşi, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.

Postul TV însumează 6 milioane de abonaţi în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia şi Slovacia.

TV Paprika este deţinut şi operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc. şi a intrat pe piaţa din România în anul 2008.

„Chello Central Europe se bucură de o relaţie lungă şi de succes cu RCS & RDS, iar de-a lungul anilor o parte din posturile noastre tv au pătruns în grila sa de programe. Suntem încântaţi să lansăm TV Paprika în reţeaua Digi şi suntem siguri că telespectatorii se vor bucura de conţinutul său de înaltă calitate cu producţii locale şi internaţionale“, declară Alena Blahovcova, Affiliate Sales Vice-President Chello Central Europe.

„Prin portofoliul său, Chello Central Europe ne-a oferit oportunitatea de a îmbogăţi conţinutul grilelor noastre de programe. Abonaţii noştri au acces la un număr extins de programe pentru copii, femei, la posturi educaţionale şi de ştiri. Ne bucurăm să putem completa pachetele Digi TV cu cel mai puternic canal cu tematică culinară din Europa, TV Paprika”, afirmă Florin Nemeş, Coordonator Marketing şi PR RCS & RDS.

Celelalte canale TV din portofoliul Chello Central Europe care emit în reţeaua RCS & RDS sunt: Minimax, Romantica, Zone Reality, Bloomberg şi CCTV News.

Despre Chello Central Europe

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală.

Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel şi Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

www.rcs-rds.ro

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Camelia Mitrofan

PR Manager

Chello Networks

E-mail: camelia.mitrofan@chellocentraleurope.com

Tel: 0040.318.055.821

Mobil: 0040.727.739.136

sau

Cristina NICOARA

Specialist PR

RCS & RDS

E-mail: cristina.nicoara@rcs-rds.ro

Tel: 0040.314.006.506

Mobil: 0040.770.200.646

Go to Top