A doua editie Kids Education va avea loc in perioada 5-6 octombrie

Kids Education va avea loc în perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din București și își propune să reunească cele mai bune oferte educaționale pentru copii, dintre cele disponibile în prezent în România. Zeci de firme și instituții care oferă servicii de educație premium pentru copii s-au înscris deja la eveniment.

Helen Doron, EuroKid, MindCare și Școala de Rock sunt doar câteva dintre zecile de firme și instituții ale căror oferte vor fi prezentate în cadrul Kids Education. Expozanții se pot înscrie până pe 29 septembrie inclusiv.

În ultimele zile am observat o creștere a numărului firmelor interesate de participare, așa că am extins suprafața expozițională, pentru a putea onora toate solicitărilor. Desigur că ne bucurăm, pentru că asta înseamnă că vom avea oferte multe și variate, dintre care vizitatorii vor putea alege ce e mai bine pentru copiii lor. De asemenea, vizitatorii vor găsi la Kids Education oferte speciale, tombole și multe gratuități oferite de expozanți. În plus, pe scena evenimentului vor avea loc activități de divertisment și educație, la care părinții și copiii vor putea participa gratuit.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, școli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, firme producătoare de jucării educative, dar și ONG-uri, dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.