window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ultima sansa pentru absolventii de liceu de-a studia gratuit in Danemarca! Absolventii de liceu care doresc sa beneficieze de oportunitatea de a studia gratuit la una din institutiile prestigioase de invatamant superior din Danemarca, Roskilde Business College, se mai pot inscrie pana vineri, 4 iunie, la adresa rbc@universities.ro. Roskilde Business College este o institutie ce se remarca prin excelenta programelor de studiu, care, fiind dedicate studentilor internationali, sunt predate exclusiv in limba engleza.

Programele la care aplicantii interesati se pot inscrie sunt: Marketing Management si Computer Science. Studentii acceptati vor avea posibilitatea de a obtine un job part-time (15 ore pe saptamana) care sa le permita auto-sustinerea financiara. Pentru inscriere, aplicantii trebuie sa trimita un mail cu subiectul inscriere RBC la adresa de mail rbc@universities.ro. Aplicantii care nu au sustinut pana la aceasta data un test standardizat de limba engleza au ocazia de a sustine acest test, in mod gratuit, cu reprezentantii universitatii, intr-unul din birourile IEC din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara.

Mai multe informatii despre Roskilde Business College sunt disponibile pe site-ul Programului de Plasament Universitar aflat sub egida IEC – International Education Center www.universities.ro.
IEC – International Education Center Romania faciliteaza invatamantul international, oferind asistenta gratuita tinerilor romani in eforturile lor de a accesa sistemul global de educatie.

Pascu Paula, plp@universities.ro
info@iec.ro
http://www.iec.ro

Go to Top