Ultimele zile de inscrieri la studii in Danemarca / Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca / inscrieri pana la 04 iunie 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Ultimele zile de inscrieri la studii in Danemarca / Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca / inscrieri pana la 04 iunie 2010

Ultima sansa pentru absolventii de liceu de-a studia gratuit in Danemarca! Absolventii de liceu care doresc sa beneficieze de oportunitatea de a studia gratuit la una din institutiile prestigioase de invatamant superior din Danemarca, Roskilde Business College, se mai pot inscrie pana vineri, 4 iunie, la adresa rbc@universities.ro. Roskilde Business College este o institutie ce se remarca prin excelenta programelor de studiu, care, fiind dedicate studentilor internationali, sunt predate exclusiv in limba engleza.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Programele la care aplicantii interesati se pot inscrie sunt: Marketing Management si Computer Science. Studentii acceptati vor avea posibilitatea de a obtine un job part-time (15 ore pe saptamana) care sa le permita auto-sustinerea financiara. Pentru inscriere, aplicantii trebuie sa trimita un mail cu subiectul inscriere RBC la adresa de mail rbc@universities.ro. Aplicantii care nu au sustinut pana la aceasta data un test standardizat de limba engleza au ocazia de a sustine acest test, in mod gratuit, cu reprezentantii universitatii, intr-unul din birourile IEC din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara.

Mai multe informatii despre Roskilde Business College sunt disponibile pe site-ul Programului de Plasament Universitar aflat sub egida IEC – International Education Center www.universities.ro.
IEC – International Education Center Romania faciliteaza invatamantul international, oferind asistenta gratuita tinerilor romani in eforturile lor de a accesa sistemul global de educatie.

Pascu Paula, plp@universities.ro
info@iec.ro
http://www.iec.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top