Din 16 iulie, clienții Plaza România iubitori de eleganță și rafinament vor putea descoperi la Kultho branduri internaționale de ceasuri, bijuterii, instrumente de scris și brichete. Magazinul aflat la parterul centrului comercial creează spațiul perfect pentru o experiență unică, într-un ambient exclusivist. Cu ocazia deschiderii, în perioada 16 – 18 iulie 2018, vor putea fi achiziționate bijuterii din aur și aur cu diamante cu 10% reducere.

Kultho oferă branduri de bijuterii de lux cu tradiție artizanală și inspirație modernă, unde procesul de prelucrare îmbină talentul cu tehnologia de ultimă oră. Brățările, colierele, cerceii și inelele sunt create de branduri premium renumite la nivel internațional: Annamaria Cammilli, Chaumet, Carrera y Carrera, Marco Bicego, Dinh Van, Mikimoto, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini, Baraka și Zancan.

Expertiza ceasornicarilor, perfecționată de-a lungul istoriei, impresionează în fiecare an prin continua încercare de a atinge perfecțiunea, fapt demonstrat de branduri precum Breitling, Baume&Mercier, Longines, Rado, Frederique Constant, Grand Seiko, Union Glashutte, Movado și Mido.

În Plaza România, clienții au la dispoziție și alte magazine de bijuterii, ceasuri și accesorii precum Pandora, Splend’Or, Teilor și You & Me.

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.