Adama a anuntat finalizarea primei faze de constructie a proiectului Evocasa Orizont din Ploiesti in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar la locatia proiectului.

Dupa cum au declarat la inceputul anului reprezentantii Adama, prima faza de constructie a proiectului Evocasa Orizont este gata pentru a fi prezentata publicului.

Prin acest proiect ne-am dorit sa aducem un plus in calitatea standardelor de viata pe segmentul rezidential din Ploiesti. In Evocasa Orizont, ploiestenii vor gasi mai mult dect simple vile si apartamente. Am vrut sa aducem locuitorilor conceptul de comunitate planificata ce asigura familiei protectie si confort, a declarat Asher Lax, director de marketing si vnzari la Adama.

Ansamblul rezidential Evocasa Orizont este format din 38 de vile (duplex) si 118 apartamente dispuse in 4 blocuri (doua dintre ele avnd doua scari) cu regim de inaltime P + 4. Cele 38 de vile sunt dispuse in jurul blocurilor conform unui plan urbanistic elegant. Vilele au parcare privata si gradina proprie.

Pentru prima etapa a proiectului, Adama a realizat o investitie in valoare de 13.500.000 Euro.

Preturile apartamentelor din Evocasa Orizont incep de la 58.900 Euro + TVA5%, acestea putnd fi achiz