Un nou proiect Anca Poterasu Gallery!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Un nou proiect Anca Poterasu Gallery!

Anca Poterașu GalleryAnca Poterașu Gallery, in parteneriat cu Asociatia Romana de Arta Contemporana, a demarat anul trecut dezvoltarea unei platforme video online, ce are ca scop facilitarea comunicarii directe dintre artisti si publicul larg. Materialele video, realizate sub forma unor dialoguri cu rol documentar, sunt disponibile pe www.ancapoterasu.com si reprezinta o sursa de informare gratuita pentru publicul interesat de artistii, expozitiile si lucrarile galeriei Anca Poterasu. Printre artistii Anca Poterasu Gallery implicati in proiect se numara Eeva Kukkonen, Zoltan Bela, Lea Rasovszky, Calin Dan.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

ATELIER SAPTE sprijina Anca Poterasu Gallery si Asociatia Romana de Arta Contemporana in promovarea artei contemporane romanesti atat in Romania cat si in strainatate.

 

Echipa care a contribuit la dezvoltarea platformei video online este formata din:

Concept: Simona Petrică
Imagine: Adi Bulboacă, Alexandru Mihăilescu
Montaj: Ruxandra Pintilie
Muzică: Alin Crihan

 

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt reprezentate de servicii de Promotional Marketing, Shopper & Trade Marketing si Events Marketing.

 

ATELIER SAPTE dezvolta pentru clientii sai campanii de comunicare integrate, ce au la baza interactiunea consumatorilor cu brandul promovat, atat in medii de comunicare directa cat si in media. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

www.ateliersapte.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top