Serialul „Beton!“, creat după formatul internațional Most Ridiculous, revine pe micile ecrane, începând de sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 12:30. Acesta se va difuza săptămânal și va putea fi urmărit în reluare în fiecare duminică, de la ora 07:00.

Sezonul al doilea îl va avea ca prezentator tot pe actorul Alexandru Minculescu, care pregătește telespectatorilor o selecție a celor mai demente videoclipuri din mediul online, pe care le va ironiza. Primul episod din cele 22, toate cu durata de 20 de minute, aduce în centrul atenției cățelușii, care pot intra în situații neașteptat…de amuzante! Al doilea episod abordează tema familiei, subiect principal fiind părinții, care sunt implicați în tot felul de momente ridicole, care te vor face să râzi până la lacrimi.

,,Mă bucur că acest serial a ajuns la sezonul al doilea și că oamenii sunt atât de frumoși, de interesanți și de inventivi, încât e o plăcere să îi urmărești și să te bucuri că tu nu ai fost filmat în astfel de situații! Sezonul acesta am colaborat cu o echipă de producție nouă, foarte bine pregătită, care a contribuit la dezvoltarea acestei emisiuni. Avem un format nou, cu și mai multe episoade, cu filmulețe din ce în ce mai amuzante, astfel încât să te bucuri de două ori mai mult! Mi-a făcut în mod deosebit plăcere să lucrez la acest proiect, pentru că m-am putut bucura în același timp și de vizionarea acestor video-uri absolut hilare”, a spus Alexandru Minculescu.

„Beton!“ este o producție maghiară, iar principala schimbare adusă de față de formatul internaţional se referă la narator, care nu apare de obicei pe micul ecran.

Versiunea românească a show-ului pune accentul pe prezenţa lui Mincu. Acesta s-a ocupat şi de adaptarea scenariului. Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant şi absolvent de studii economice, unde a şi prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor teatrale, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic şi câştigând a doua ediţie a unei cupe de profil. Acum, are propriile show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online „Râzi ca prostu’“, la care se ocupă şi de organizarea filmărilor şi de montaj.

Beton! va putea fi urmărit în fiecare s
âmbătă, de la ora 12:30, pe Comedy Central România.