window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Târgurile de adopţii canine, organizate sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă!”, vor continua pe parcursul acestui an, scopul fiind promovarea adopţiilor şi a creşterii responsabile a animalelor de companie.


Pentru toţi cei care îşi aleg cu sufletul cel mai bun prieten, se vor organiza târguri de adopţii bilunare, în cadrul cărora vor fi promovaţi câini microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi, proveniţi din adăpostul de animale al societăţii „Danyflor”. Nu vom discrimina nici iubitorii de pisici care vor avea acelaşi regim ca şi „prietenii” lor lătrători.

Târgurile de adopţie sunt organizate de Primăria Municipiului Timişoara împreuna cu societatea „Danyflor”. În cadrul manifestării, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor dumneavoastră privind modul de îngrijire a animalelor de companie şi legislaţia specifică în vigoare.

Programul de adopţii din acest an a început în data de 21 februarie,  la sediul adăpostului situat pe DN 59 km 12 +200, până în prezent fiind organizate patru târguri în cadrul cărora au fost adoptate un număr de 29 de animale de companie.Pentru a avea parte de câţi mai mulţi vizitatori, mărind astfel şansele căţeilor de aşi găsi un stăpân, lunar, aceste manifestări vor avea loc şi în cartierele municipiului Timişoara.

Astfel, vă aşteptăm în data de 25.04.2015, în Parcul Bihor, zona canisitei.
Târgurile vor avea programul organizat între orele 10.00 -14.00.
În cazul în care, în ziua târgului, până la ora 10.00 timpul este nefavorabil,  acesta se anulează.

2015-04-23T12:50:19+03:0023 aprilie 2015|Categories: Informatii UTILE|Tags: , |
Go to Top