Un nou un proiect AVITECH in finala concursului InAVation Awards

AVITECH in finala concursului InAVation AwardsŞi în acest an, pentru a treia oara consecutiv, AVITECH este singura companie din România care reuşeşte să ajungă în finala concursului internaţional InAVation Awards 2012. Proiectul finalist a fost integrat în cadrul Complexului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina şi face parte din categoria Most InAVative Leisure & Entertainment Facility, alături de alte trei proiecte importante din Marea Britanie, Rusia şi Polonia.

În concurs au fost înscrise peste 75 de proiecte, grupate în 8 categorii. În finală au intrat câte 4 proiecte pentru fiecare categorie. Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anuntaţi pe 1 februarie 2012, în cadrul târgului ISE (Integrated Systems Europe) desfăşurat în Amsterdam.

AVITECH a fost antreprenor general în cadrul proiectului realizat la Slatina. Compania a gestionat şi realizat lucrări de proiectare şi design, amenajări exterioare şi interioare, instalaţii, dotări profesionale audio-video, IT&C şi de siguranţă şi mobilier specializat pentru toate sălile.

Modernul complex cultural aduce iubitorilor de cultură, precum şi cinefililor slătineni, o sală de teatru multifuncţională cu dotări pentru conferinţe, cu o capacitate de 148 locuri, două săli de cinematograf cu tehnologie 3D de ultima generaţie, fiecare cu o capacitate de 48 locuri, o cafenea literară, foaier, camere pentru repetiţii şi relaxare, cabine pentru actori, depozit decoruri şi costume. Toate spaţiile sunt amenajate conform celor mai noi tendinţe in domeniu.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Click aici pentru a viziona imagini cu soluţiile oferite de AVITECH în cadrul proiectului.

Despre InAVation Awards
Concursul InAVation Awards se află la cea de-a şasea ediţie şi este organizat de prestigioasa revistă InAVate, liderul publicaţiilor online de integrare şi tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteţi accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx.

Despre AVITECH
AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile audio-video, IT & C, securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate. Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate: Audio-Vizual, Securitate, Systems, IT & C, Service. AVITECH are sediul central şi showroom-ul în Voluntari-Ilfov şi două sucursale în Cluj-Napoca şi Chişinău (Republica Moldova). Pentru o acoperire optimă a României şi Republicii Moldova compania are centre regionale de suport tehnic în Alba-Iulia, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara, precum şi în Chişinău.

# # #

Persoana de contact:
Gabriela Degeratu
PR Specialist

gabriela.degeratu@avitech.ro
0752 10 11 52

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2014-08-25T14:29:18+03:0025 ianuarie 2012|Categories: business, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , , |
Go to Top