window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Un nou un proiect AVITECH in finala concursului InAVation Awards

AVITECH in finala concursului InAVation AwardsŞi în acest an, pentru a treia oara consecutiv, AVITECH este singura companie din România care reuşeşte să ajungă în finala concursului internaţional InAVation Awards 2012. Proiectul finalist a fost integrat în cadrul Complexului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina şi face parte din categoria Most InAVative Leisure & Entertainment Facility, alături de alte trei proiecte importante din Marea Britanie, Rusia şi Polonia.

În concurs au fost înscrise peste 75 de proiecte, grupate în 8 categorii. În finală au intrat câte 4 proiecte pentru fiecare categorie. Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anuntaţi pe 1 februarie 2012, în cadrul târgului ISE (Integrated Systems Europe) desfăşurat în Amsterdam.

AVITECH a fost antreprenor general în cadrul proiectului realizat la Slatina. Compania a gestionat şi realizat lucrări de proiectare şi design, amenajări exterioare şi interioare, instalaţii, dotări profesionale audio-video, IT&C şi de siguranţă şi mobilier specializat pentru toate sălile.

Modernul complex cultural aduce iubitorilor de cultură, precum şi cinefililor slătineni, o sală de teatru multifuncţională cu dotări pentru conferinţe, cu o capacitate de 148 locuri, două săli de cinematograf cu tehnologie 3D de ultima generaţie, fiecare cu o capacitate de 48 locuri, o cafenea literară, foaier, camere pentru repetiţii şi relaxare, cabine pentru actori, depozit decoruri şi costume. Toate spaţiile sunt amenajate conform celor mai noi tendinţe in domeniu.

Click aici pentru a viziona imagini cu soluţiile oferite de AVITECH în cadrul proiectului.

Despre InAVation Awards
Concursul InAVation Awards se află la cea de-a şasea ediţie şi este organizat de prestigioasa revistă InAVate, liderul publicaţiilor online de integrare şi tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteţi accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx.

Despre AVITECH
AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile audio-video, IT & C, securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate. Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate: Audio-Vizual, Securitate, Systems, IT & C, Service. AVITECH are sediul central şi showroom-ul în Voluntari-Ilfov şi două sucursale în Cluj-Napoca şi Chişinău (Republica Moldova). Pentru o acoperire optimă a României şi Republicii Moldova compania are centre regionale de suport tehnic în Alba-Iulia, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara, precum şi în Chişinău.

# # #

Persoana de contact:
Gabriela Degeratu
PR Specialist

gabriela.degeratu@avitech.ro
0752 10 11 52

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top