AVITECH in finala concursului InAVation AwardsŞi în acest an, pentru a treia oara consecutiv, AVITECH este singura companie din România care reuşeşte să ajungă în finala concursului internaţional InAVation Awards 2012. Proiectul finalist a fost integrat în cadrul Complexului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina şi face parte din categoria Most InAVative Leisure & Entertainment Facility, alături de alte trei proiecte importante din Marea Britanie, Rusia şi Polonia.

În concurs au fost înscrise peste 75 de proiecte, grupate în 8 categorii. În finală au intrat câte 4 proiecte pentru fiecare categorie. Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anuntaţi pe 1 februarie 2012, în cadrul târgului ISE (Integrated Systems Europe) desfăşurat în Amsterdam.

AVITECH a fost antreprenor general în cadrul proiectului realizat la Slatina. Compania a gestionat şi realizat lucrări de proiectare şi design, amenajări exterioare şi interioare, instalaţii, dotări profesionale audio-video, IT&C şi de siguranţă şi mobilier specializat pentru toate sălile.

Modernul complex cultural aduce iubitorilor de cultură, precum şi cinefililor slătineni, o sală de teatru multifuncţională cu dotări pentru conferinţe, cu o capacitate de 148 locuri, două săli de cinematograf cu tehnologie 3D de ultima generaţie, fiecare cu o capacitate de 48 locuri, o cafenea literară, foaier, camere pentru repetiţii şi relaxare, cabine pentru actori, depozit decoruri şi costume. Toate spaţiile sunt amenajate c