window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Un nou vernisaj de pictură la Artoteca BMB

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la vernisajul dublei expoziții de pictură Oval image/Blue joi, 10 noiembrie 2022, ora 17:00, la Artoteca BMB.

La Artoteca  BMB vor fi expuse lucrările artiștilor Hajrush Fazliu și Azem Kucana, originari din Kosovo. Lucrările artiștilor au putut fi admirate în numeroase expoziții personale sau de grup atât în țara de origine, cât și pe plan internațional.

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul curatorii expoziției Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice și dr. Radu George Serafim, critic de artă.

Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică, parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică Temeiuri,  în perioada 10 noiembrie – 5 decembrie a.c., de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, la Artoteca BMB, Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top