window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cea de-a 9 editie a evenimentului de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Sala Palatului, in zilele de 22 si 23 octombrie 2010. Pentru editia din aceasta toamna, cele 75 de companii participante ofera tinerilor profesionisti interesati de domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, FMCG si inginerie posibilitatea de a aplica pentru una din cele 1650 de pozitii deschise.

Oferta companiilor participante la eveniment este variata incepand de la programe de management trainee, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita peste 7 ani de experienta. Dintre companiile participante mentionam: Microsoft, IBM Romania, Adobe Romania, Oracle, Thales Rail Signalling Solutions, Infineon, Dell Services, Gameloft, Route 66, Star Storage, Lyngsoe Systems, 1&1 Internet Development, TeamNet Collaborate, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Baker Tilly Klitou, TMF, HP, Accenture, Genpact, WNS Romania, Wipro, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Danone, Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, UTI, Honeywell, Michelin Romania.

In comparatie cu editia din primavara a targului Angajatori de TOP se observa o crestere cu 5% a numarului de oportunitati de cariera. Aceasta crestere poate fi pusa pe seama industriilor IT&C si Outsourcing care au anuntat planuri ambitioase de recrutare pentru aceasta toamna. „Genpact intentioneaza sa angajeze cateva sute de persoane in acest an, deoarece exista o tendinta de crestere in industria BPO, de a transfera cat mai multe procese in centrele din Romania. In urmatoarele luni, echipa noastra se va extinde cu cateva sute de pozitii: 80% la nivel de entry si middle level si 20% pozitii manageriale. Viitorii angajati vor trebui sa fie vorbitori de limbi straine europene precum engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, olandeza” a declarat Olga Botusan, Manager Recrutare, Genpact.
Din domeniul IT&C, printre companiile cu planuri mari de recrutare se numara Dell Services, ce urmeaza sa recruteza 20 de pozitii pana la sfarsitul anului sau TechTeam Global cu aproximativ 40 de pozitii, atat pe IT cat si suport tehnic.

Profilul candidatului cautat de companiile care participa la Angajatori de TOP este reprezentat de tinerii profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de domeniile: IT&C, finante, consultanta, inginerie, vanzari si care cunosc o a doua limba straina de circulatie europeana, pe langa cea engleza. „Lyngsoe Systems va continua sa se extinda si in 2011 si va recruta ingineri software pentru dezvoltarea solutiilor de logistica si automatizare si monitorizare a proceselor furnizate industriilor de aeroport, posta, centre de distributie din Europa, Asia, SUA. Speram sa gasim candidati talentati, inovativi si pregatiti pentru noi provocari ale tehnologiilor Lyngsoe Systems”, Lyngsoe Systems.

La targ sunt asteptati aproximativ 12 000 de tineri profesionisti, iar cele peste 1650 de pozitii deschise se adreseaza candidatilor care au experinta in domeniu, dar si studentilor in ultimul an si absolventilor. „Ca in orice alt context de recrutare, ne dorim sa intalnim candidati cu studii universitare, in special in domeniul tehnic, dar fara sa excludem insa alte domenii. Nu experienta este cel mai important criteriu de selectie pentru noi desi, fara indoiala, apreciem intotdeauna un parcurs asemanator cu posturile pe care le avem deschise la Michelin. Ceea ce ne atrage in special atentia este atat motivatia pentru a lucra intr-un mediu international, cat si atitudinea deschisa si pozitiva. Ne dorim sa avem colegi care sa isi iau in serios propria cariera, sunt pregatiti sa invete si sunt pasionati de ceea ce fac. De asemenea, pentru ca suntem o companie multinationala, nu trebuie sa uitam de cunostintele de limbi straine” a declarat Alexandra Macoviciuc Specialist Recrutare – Michelin Romania

„Oportunitatile profesionale deschise la Oracle Romania se adreseaza atat persoanelor cu experienta, cat si tinerilor profesionisti aflati la inceput de cariera. Domeniile targhetate sunt: IT (software si hardware), financiar, juridic, relatii cu clientii, vanzari. Pe langa cerintele specifice fiecarui post, limba engleza este obligatorie pentru toate pozitiile, iar pentru unele dintre ele se cere si o a doua limba europeana, intrucat se lucreaza in echipe regionale sau globale.” Oracle Romania

Targul va fi deschis vineri, 22 octombrie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 23 octombrie intre 10.00-17.00. Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment (workshopuri, studii de caz si prezentari ale celor 75 de companii) sunt disponibile pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Top Talents Romania, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul Cei mai doriti angajatori.

Catalyst
Talent & Employer Branding
www.catalyst.ro
www.angajatoridetop.ro

Go to Top