window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSUniversitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” Bucuresti (UNATC) felicita pe regizorul Cristian Mungiu si pe actritele Cosmina Stratan si Cristina Flutur pentru premiile obtinute la Festivalul de Film de la Cannes cu productia “Dupa dealuri”.

Cosmina Stratan, studenta a UNATC, anul I masterat actorie, a fost premiata la Festivalul de la Cannes pentru rolul din filmul “Dupa dealuri”.

Ada Condeescu, Dorothea Petre, George Pistereanu, Cosmina Stratan si multi alti studenti sau tineri actori dovedesc ca in filmul romanesc s-a constituit ceea ce numim, in sens larg, scoala romaneasca de actorie.

Suntem fericiti de contributia pe care, alaturi de scoala de film, invatamantul romanesc de arta actorului si-a adus-o in ultimele doua decade la consolidarea unui fenomen artistic unic in istoria filmului romanesc.

Persoana de contact Adriana Tran comunicare@unatc.ro Mobil 0740 20 20 64

www.unatc.ro

www.competenteincomunicare.ro

Go to Top