UNATC își exprimă adânca tristețe și regretul prilejuite de dispariția neașteptată a actriței Irina PETRESCU!

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, social/UNATC își exprimă adânca tristețe și regretul prilejuite de dispariția neașteptată a actriței Irina PETRESCU!

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București își exprimă adânca tristețe și regretul prilejuite dispariția neașteptată a actriței Irina Petrescu, o mare personalitate a teatrului și filmului românesc.

Irina Petrescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1963, la clasa profesorilor Ion Şahighian şi David Esrig, remarcându-se încă din timpul studenţiei, perioadă în care Liviu Ciulei a distribuit-o în rolul principal Ana Strejan din „Valurile Dunării” (1960).

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

UNATC se înclină în fața Irinei Petrescu la această ultimă lăsare a cortinei și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Ca ultim omagiu în holul prinicipal al UNATC va fi amplasată o fotografie a actriței, va fi aprinsă o candelă și vor fi depuse flori.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-03-19T16:59:13+02:0019 martie 2013|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top