window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Unilever lanseaza Radox

  • Unilever lanseaza Radox - un nou brand de produse pentru ingrijirea personala

Unilever lanseaza Radox - un nou brand de produse pentru ingrijirea personalaUnilever South Central Europe lansează pe piața din România Radox, un nou brand de produse de îngrijire personală.

Gama de produse Radox include: geluri de duș energizante (Invigorate și Refresh), geluri de duș relaxante (Soothe și Relax), gel de duș pentru bărbați (Radox for Men), două variante de (Sleep Easy și Relax) și săpun lichid antibacterian (Clean & Protect, Clean & Moisturise și Clean & Refresh).

Produsele Radox conțin ingrediente inspirate din natură, al căror parfum ajută la echilibrarea stării de spirit: lavandă, mușețel, floare de nufăr, lamâie verde, vanilie, ghimbir, iasomie, ulei de citrice, ulei din arbore de ceai, ulei de jojoba, coriandru sau mentă.

Brandul Radox are o istorie de peste 100 de ani pe piața din Europa de Vest, timp în care a creat produse de îngrijire personală care relaxează corpul, revitalizează mintea și ajută la dobândirea unei stări de calm. Consumatorii se pot bucura de efectele benefice ale sărurilor și uleiurilor esențiale din noua gamă de produse, la prețuri accesibile.

Simte energia. Radox. Din natură

 

Despre Unilever

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piața bunurilor de larg consum din România, este prezentă pe piața autohtonă din 1995. Pe segmentul produselor de îngrijire personală, portofoliul Unilever include branduri recunoscute la nivel internațional: Dove, Rexona, Axe, Clear și Signal.

 

Prețuri recomandate:

Gel de duș (Invigorate, Refresh, Sooth, Relax, Radox for Men): 250 ml – 8,81 lei; 400 ml – 13,95 lei

Spumă de baie (Sleep Easy, Relax): 300 ml – 7,57 lei; 500 ml – 15,19 lei

Săpun lichid (Clean & Protect, Clean & Moisturise și Clean & Refresh): 300 ml – 7,57 lei

Pentru mai multe detalii, contactați IMAGE PR:

andra.gherasim@imagepr.ro; 0740.206.489

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top