Unilever sustine Festivalul de Teatru Ideo Ideis

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Unilever sustine Festivalul de Teatru Ideo Ideis

UnileverUnilever, prin brandurile de ingrijire personala Dove, Rexona, Signal si AXE sustin editia a VI-a a Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis.

Festivalul, organizat la Alexandria in perioada 2-11 august de catre Asociatia Culturala T.E.T.A., reuneste peste 200 de participanti din toate colturile tarii uniti de aceeasi pasiune: TEATRUL.

In cele 8 zile de teatru, 9 trupe formate din copii pasionati de arta isi vor dovedi maiestria si talentul nu doar pe scena Casei de Cultura din Alexandria, dar si in cadrul workshopurilor, atelierelor si masterclass-urilor dedicate dramaturgiei, actoriei, comediei, coregrafiei, comunicarii.

Și pentru ca avem mai multa incredere in noi atunci cand ne ingrijim, brandurile de ingrijire personala de la Unilever (Dove, Rexona, Signal si AXE) sunt alaturi de participantii la Festivalul National de Teatru Tanar, oferindu-le cadouri constand in produse de ingrijire care ii ajuta sa ramana in forma chiar si dupa emotionantele sesiuni de miscare scenica, dans sau interpretare.

In plus, fiecare seara va fi dedicata unor evenimente speciale, participantii Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis vor avea ocazia sa ii priveasca cu admiratie pe Horatiu Malaele in piesa Sunt un orb, pe Marcel Iures in piesa Absolut, pe reprezentantii Teatrului ACT in XXL , spectacolul „Furtuna” – semnat de Victor Ioan Frunza sau sa participe la serile de cinemateca.

Cei mici se vor bucura din plin de reprezentatii magice de teatru oferite de catre Magicianul Marian Ralea, aflat in premiera absoluta la Festivalul de la Alexandria si de teatru de papusi – trupa Albinutele Brasov.

Produsele dedicate ingrijirii personale oferite de catre Dove, Rexona, Signal si AXE sustin proiectul Ideo Ideis si ii intampina pe tinerii artisti la acest festival cu o surpriza: fiecare membru va primi un cadou format din deodorant Rexona Men & Rexona Women, gel de dus Dove Indulging si AXE si sapun cu ¼ crema hidratanta Dove sau Dove Men. In plus, fiecare participant va gasi in camera cate o  pasta de dinti Signal pentru un zambet stralucitor.

Asa cum Dove, Rexona, AXE si Signal ofera performante excelente in ingrijirea personala, Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis va umple sala Casei de Cultura din Alexandria cu multe aplauze si laude pentru tinerii actori.

Pentru a te convinge ca frumusetea inseamna ingrijire, te asteptam si pe www.facebook.com/dove.

Secretul unui zambet stralucitor il gasesti pe www.zambetulsignal.ro

Afla mai multe despre parfumurile Axe pe www.efectulaxe.ro

Iar daca vrei sa simti diferenta cu protectia activa 48h Rexona, intra pe: www.protectia-rexona.ro

Go to Top