window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Vulcan modernizată cu sprijinul KMG International

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

KMG International (fostul Grup Rompetrol) a susținut prin programul Împreună pentru fiecare reabilitarea și dotarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal Vulcan, Hunedoara, ce deservește anual 9600 de pacienți. Valoarea sprijinul oferit este de 10.000 euro.

“Sănătatea este unul dintre pilonii de susținere a unei societății, cu impact direct asupra performanțelor economice. De aceea pentru noi, KMG International, starea de sănătate și securitate a angajaților, dar și a comunității naționale în ansamblul ei, este o prioritate și  o direcție de intervenție prin programele de CSR.” – declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte Senior KMG International.

Proiectul demarat în octombrie 2014 a fost realizat cu implicarea voluntară a cadrelor medicale și a presupus reabilitarea unei suprafețe de 330 mp și realizarea circuitelor conform legislației în vigoare a întregului Compartiment de Primiri Urgențe, dotarea cu mobilier și aparatură medicală specifică: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf cu 12 canale etc. Beneficiarii direcți sunt cei 188 anagajați ai spitalului, 24.000 locuitori ai orașului Vulcan, dar și din celelalte localități din Valea Jiului.

Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai școlilor din oraș, participanți în 3 seminarii pe teme de sănătate și acordarea primului ajutor.

“Serviciul de primire urgențe este vital pentru o comunitate. Existența acestuia face diferența dintre viață și moarte. Acest demers ne ajută sa oferim servicii medicale îmbunătățite pe termen lung datorită lucrărilor efectuate și achizițiilor de tehnologie modernă.” – declară Dr. Cristina Baleia, manager spital.

Grupul susține dezvoltarea comunităților locale prin platforma de responsabilitate socială Energia vine din suflet, ce cuprinde proiecte implementate la nivel național în domeniile protecția mediului, sănătate, cultură; în ultimii 7 anii valoarea investițiilor depășind 7 milioane USD. Printre parteneriatele KMG International amintim – susținerea Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, Gala Societății Civile, SMURD, susținerea Orchestrei Romîne de Tineret etc.

Despre “Împreună pentru fiecare”:

 Programul de responsabilitate socială început în 2009 este destinat dezvoltării şi implicării comunităţilor locale prin iniţierea, susţinerea şi derularea de proiecte din domeniul sănătăţii şi al protecţiei mediului. De la debutul “Împreună pentru fiecare”, în perioada 2009 – 2014, compania a alocat pentru dezvoltarea a 101 de proiecte peste 1.500.000 USD, în România și Republica Moldova, pentru beneficiul direct și indirect al 300.000 de persoane.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top