window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Unite Cultures Through Culture, partener oficial al Concertelor Constantin Dumitru!

Unite Cultures Through Culture, partener oficial al Concertelor Constantin Dumitru!Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C., partener oficial al Fundației Constantin Dumitru în concertul cu același nume susținut în data de 31 mai, la Sala Radio, felicită organizatorii și nu în ultimul rând Orchestra Momentum, împreună cu dirijorul Vlad Mateescu a cărei prestație a fost una desăvârșită!

“Ne bucurăm că am fost partenerii Fundației Constantin Dumitru în proiectul “Cultură pentru toți” și că împreună am reușit să sprijinim și să promovăm tineri talentați care împreună au realizat un spectacol excepțional care a ridicat sala în picioare. Sperăm să reușim în continuare să facilităm accesul la evenimente culturale unui public cât mai larg și mai ales prin programul cultural educațional Unite Cultures Through Cultures să aducem cultura în rândul elevilor, studenților și voluntarilor cât mai aproape! ” a declarat Andreea Radu, director P.R. program U.C.T.C.

Pentru cei care încă nu au aflat de proiectul nostru, U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C.  facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.
Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”.

Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com  şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!

www.unitecultures.com
www.unitecultures.wordpress.com
www.facebook.com/Unitecultures
www.asociatiamomentum.ro
www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top