window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Urmatoarea intalnire importanta din agenda ta – Inventis Forum 2010 / Bucuresti / 16-17 iunie 2010

Business-Edu organizeaza, in perioada 16-17 iunie 2010, Inventis 2010 Forum, evenimentul anului in domeniul industriei de Resurse Umane.
Forumul organizat de Business-Edu creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis Forum 2010 este locul unde se definesc trendurile industriei.

Forumul se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.

Evenimentul pune la dispozitie o platforma segmentata in trei zone principale (Insight Zone, Show Zone, Free Zone), in functie de nevoile individului si ale organizatiei din care face parte, in care gaseste:
-Best practices din companii de succes;
-Studii de caz cu rezultate, implementate in organizatii din domenii variate;
-Trend-uri despre cum va arata piata in viitor;
-Servicii de consultanta in Resurse Umane;
-„Tehnologii” de invatare, metodologii si tehnici inovative.
Cele trei zone de expunere prezente la Forum cuprind: Conferinte HR & panel moderat, Master class, simulari de business si workshop-uri, sesiuni de training si coaching (pentru Insight Zone), instrumente – metodologii conexe & platforme IT, cu specialisti in Resurse Umane, training & e-learning, coaching (pentru Show Zone) si prezentari interactive, dezbateri, meeting points, prezentari de carte orientate catre domeniul resurselor umane (pentru Free Zone).

Anunta-ti toti partenerii ca in perioada 16-17 iunie te gasesc la Inventis!

Adresa de contact: pr@business-edu.ro
Pentru mai multe detalii si inscrieri : www.business-edu.ro
office@publicshare.ro
http://www.publicshare.ro

2014-01-29T14:12:47+02:0011 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top