12 Days of Sins – 3 ani În Culise în casă nouă

În cadrul celor 12 zile păcătoase În Culise vă așteaptă să faceți cunoștință cu actorii teatrului în cadrul evenimentelor cu intrare liberă. Noul sediu se află pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub), un loc artsy și elegant. Deși intrarea este liberă, locurile sunt limitate – așa că sunați cu încredere la 0735026762.

Marți, 13 Ianuarie, ora 20:00, COMMON LIVES sau Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți este un spectacol despre viața de cuplu, sex, droguri și… crimă. O să descoperiți ispita lăcomiei de experiență, personajele fiind plasate sub semnul excesului. Se râde inteligent și dulce-amărui.

Miercuri, 14 Ianuarie, ora 20:00, TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX este spectacolul revoltei și mâniei. Veți regăsi trei povești de viață care vă vor face să râdeți și să vă gândiți mai mult la sensul vostru din această lume.

Joi, 15 Ianuarie, ora 20:00, revine pe scenă un spectacol foarte apreciat – SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE. O comedie savuroasă în care veți descoperi greșeala invidiei și un conflict închipuit între spectatori și actori.

Vineri, 16 Ianuarie, ora 21:30, comedia e la ea acasă când Mincu, Maria, Florin și RADU ISAC (invitat special) se reunesc pe aceeași scenă pentru un show memorabil de STAND UP COMEDY.

Duminică, 18 Ianuarie, ora 15:00, AUDIȚIA – un spectacol de teatru clasic, o comedie rusească în care râdem de mirajul străinătății.

Ușile sunt deschise, iar echipa teatrului vă așteaptă să veniți să vă bucurați de spectacolele lor. Nu uitați că trebuie să faceți rezervare pentru a prinde loc – telefonic la 0735026762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/. Garantăm buna dispoziție!