window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Uticam 2012, Târgul Internațional de Utilaje și Camioane pentru Construcții București, se apropie de inaugurare

Uticam 2012, Târgul Internațional de Utilaje și Camioane pentru Construcții București, se apropie de inaugurareAu mai rămas trei săptămâni până când cel mai mare târg de profil din România își va deschide porțile. Lista companiilor naționale și internaționale participante s-a definitivat și conține toate tipurile de utilaje, camioane, accesorii și servicii conexe, conform obiectivelor platformei Uticam. Expozanții își pregătesc cele mai noi și impresionate echipamente pentru Uticam, motiv pentru care cei mai importanți jucători din industrie sunt așteptați în zilele 25-29 aprilie 2012 în Zona Comercială Băneasa pentru a încheia afaceri avantajoase cu reprezentanții celor mai renumite mărci de profil.

Volvo pregătește un stand expozițional senzațional pentru aniversarea a 5 ani de existență “Volvo Construction Equipment” pe piața din România: “La UTICAM vom avea utilaje pentru construcții de drumuri – finisoare și compactoare, utilaje multifuncționale, utilaje de producție – încărcătoare și excavatoare, dar și accesorii. Jumătate din modelele ce vor fi expuse sunt noutate absolută pentru că fac parte din noua generație de utilaje cu tehnologie de ultimă oră. Indiferent de mărime sau putere, importanța echipamentelor derivă din faptul că sunt concepute să corespundă cerințelor beneficiarilor. Elementele de atracție la Uticam se concretizează prin: premiera echipamentelor pentru asfalt, prezența utilajelor din noua generație, punerea în valoare a conceptului “Volvo Approved Used” pentru utilaje SH; În plus, vom avea și accesorii care cresc valoarea utilajelor pe care sunt montate.” declară d-na Tatiana Ardeleanu, reprezentant Volvo România.

La Uticam 2012 se anunță și Tractor Proiect Comerț, distribuitorul utilajelor grupului german Bauer, renumit în producția de tehnologie pentru realizarea fundațiilor speciale și forajelor de explorări geotehnice și exploatări minerale. Compania va prezenta o gamă largă de mărci specializate și va expune în premieră națională două modele de ultimă generație: “un utilaj de foraj rotativ pentru piloți marca Bauer, model BG20H, un echipament care forează până la 53 de metri și valorează peste un milion de euro; și un încărcător manipulator cu graifer marca Terex Fuchs, model MHL320D. Compania oferă în exclusivitate la Uticam discount-uri și diverse facilități de închiriere. Antreprenorii interesați sunt invitați să vadă utilajele în funcție la sediul companiei Bauer din Germania unde va avea loc în perioada 4-7 mai expoziția anuală “Bauer in House;” declară dl. Cornel Udrescu, Director General.

Prima ediție a Târgului de Utilaje și Camioane pentru Construcții are loc în perioada 25 – 29 aprilie și este organizată de Set Events în colaborare cu Asociația Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcții. Băneasa Shopping City sprijină organizarea celui mai mare Târg de Utilaje și Camioane pentru Construcții. Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg în perioada 25-29 aprilie începe la ora 10:00 și se încheie la ora 17:00, iar taxa de vizitare este de 10 lei. Pentru informații suplimentare vă rugăm să consultați pagina oficială a evenimentului: uticam.ro.

Un eveniment organizat de Set Events și A.D.U.C. cu sprijinul Băneasa Shopping City și Hotel Caro. Parteneri media: București FM, România Liberă și Casa Mea, Wall-Street, The Marketer, Unelte și Echipamente, Agenda Construcțiilor, Constructiv, Bursa Constructiilor, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Construcții, Trafic Media, Transporter, Efin, Infoconstruct, Calendar Evenimente, My Bucharest Guide, Cargo & Bus, Mașini și Utilaje, Truck and Van, Proidea, Calendar Evenimente.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top