Utv Live Sessions – Manifest pentru muzica buna!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS, media / publicitate, monden / lifestyle/Utv Live Sessions – Manifest pentru muzica buna!

La Utv strangem toti artistii care au un cuvant de spus in industria muzicala si carora nu le e frica sa ne arate cum suna un live adevarat.

Utv Live Sessions – Manifest pentru muzica buna GIULIA

De ce? Pentru ca te-ai saturat de artisti de duzina, pentru ca muzica parca nu e muzica buna daca nu te face sa vibrezi de emotie, pentru ca din respect pentru fani artistii au decis sa arate ca vocea lor suna si mai bine neprelucrata in studioul de inregistrari…

Pentru ca in fiecare zi fredonezi versuri, pui piese pe repeat, vanezi ultimele bilete la un concert live si tii in portofel autograful din seara aia… Utv face un manifest pentru muzica buna!

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Utv a realizat pentru sarbatorile de iarna o sesiune live speciala cu artisti care au interpretat colinde sau piesele lor intr-o alta versiune: Mandinga, Brighi, Mamasita, Lee Heart si Shaka Muv.

La urmatoarea editie au spus prezent: Elena Gheorghe, Matteo, Giulia, Ami, Sore, Andrei Leonte, Raluk, Crush & Alexandra Ungureanu. Cabron, What’s Up si Yoni sunt si ei pe val! Who’s next?

It’s all about U!

 

Utv inseamna energie pozitiva, buna dispozitie, idei noi si curajoase.

La Utv incerci cele mai noi trenduri muzicale, afli cele mai noi stiri si vezi cele mai inovative emisiuni.

Utv este cel mai progresist canal de muzica, din 9 aprilie 2010 este prima televiziune muzicala din Romania si a doua din Europa care emite si in format HD.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top