window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Utv prezinta primul interviu #Selfie cu What’s Up!

Utv prezinta primul interviu #Selfie cu What's Up!

Utv continua seria proiectelor inedite cu primul interviu #Selfie realizat vreodata! Protagonistul interviului este artistul caruia in ultima vreme ii place sa se plimbe cu „Taxi-ul” prin toate topurile muzicale – What’s Up.

Ideea mi-a venit intr-o seara in care bineinteles imi faceam o poza #selfie ca sa ma laud pe Facebook. Atunci m-am gandit ca ar fi si mai tare daca am incepe sa ne si filmam #selfie. De aici pana la realizarea propriu-zisa a interviului a fost un singur pas, deoarece toata lumea a fost foarte incantata de idee.” ne-a declarat Mihaela Cozmolici – VJ-ul Utv care a realizat interviul.

Asadar, l-am provocat pe What’s Up la o intalnire #Selfie cu Mihaela Cozmolici. Cei doi au respectat toate regulile pentru un #Selfie de succes, si-au etalat calitatile fizice, i-au si pe  Jazzy Jo si Viky Red in cadru si asa au conceput „primul interviu selfie din istoria selfie-urilor”.

Rezultatul este un interviu mega-amuzant pe care il puteti vizualiza chiar aici si daca o sa zambiti, nu ezitati sa dati share:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Pentru ca… 9 ne pasa de muzica buna! It’s all about U!

 

Utv face parte din portofoliul de televiziuni detinut de trustul RCS&RDS. Utv inseamna energie pozitiva, buna dispozitie, idei noi si curajoase. Utv stie ce-i face pe tineri sa se simta bine, ce le place, ce le capteaza atentia si ii face sa zambeasca. Toate acestea se ragasesc in muzica Utv.

2014-04-10T14:08:24+03:0010 aprilie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , , |
Go to Top