Utv prezinta sezonul 2 al showului I Think I Like It!

Marti, 4 februarie, de la ora 23:00, I Think I Like It incepe cel de-al doilea sezon pe Utv avandu-I ca invitati pe TC din Marea Britanie si Tatae de la BUG Mafia.

Dupa un prim sezon in care Utv a prezentat in exclusivitate interviuri cu artisti precum Dragonu AK47, DOC si Deliric, Chimie, Aforic, Pete Tong, Dub Pistols sau Omu cu Sobolani, care au inregistrat audiente bune atat pe tv cat si pe youtube acolo unde vizualizarile cresc in fiecare zi, in sezonul 2 vor fi invitati in emisiune oamenii care aduc lume la concertele lor, care reusesc sa-si castige publicul prin muzica pe care o fac si care au un cuvant de spus in cultura urbana.

Mircea Valcu realizatorul si prezentatorul emisiunii ne spune ca “In I Think I Like It vezi ceea ce trebuie sa stii in materie de muzica. De la rap la rock, de la electro la drum and bass si de la ciudatenii la alte ciudatenii. I Think I Like It este emisiunea care nu are legatura cu mainstream-ul si de la care afli cine face legea si cine e pe val in underground. Este emisiunea care lipsea si de care melomanii au nevoie. Iar pe langa asta pun muzica ce-mi place :)”

Cu aceasta emisiune, Utv isi doreste sa acopere si alte genuri muzicale care se bucura de un public destul de larg la noi, insa pana acum acest gen de artisti nu au avut o expunere corespunzatoare pe sticla.

I Think I Like It  iti arata ceea ce nu ai vazut pana acum si ceea ce merita sa vezi si sa stii pentru cultura ta muzicala: creativitate, sound bine definit, muzica facuta pentru ureche si nu pentru bani. Afli ce se poarta si ce se asculta afara.

Urmareste I Think I Like It in fiecare marti de la ora 23:00 si in reluare, duminica de la 23:00, doar pe Utv si UtvHD.

Va asteptam pe Facebook.com/UtvRomania si pe www.utv.ro pentru cele

mai noi stiri din industria muzicala.

It’s all about U!

04 februarie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |
Go to Top