window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Va asteptam la Forumul Industriei Farmaceutice / Poiana Brasov / 12-14 mai 2010

Revista Pharma Business organizeaza prima editie a Forumului Industriei Farmaceutice, „Mecanisme si strategii de combatere a crizei medicamentului”, care va avea loc in data de 12-14 mai la Hotel Piatra Mare – Poiana Brasov.

Forumul Industriei Farmaceutice este un punct de referinta al industriei fiind singurul eveniment destinat managerilor de top din segmentul medical-farmaceutic.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informatii si de opinii referitoare la impactul modificarilor legislative cat si al crizei financiare asupra pietei farmaceutice si asupra pozitiei fiecarui factor implicat in aceasta, in scopul identificarii unor strategii de lucru adecvate conditiilor de piata din 2010, pentru iesirea din criza.

Temele aflate in dezbatere vor fi sustinute de persoane de decizie si autoritati din sistemul farmaceutic. Acestea vor aborda problematici importante pentru intreg sistemul farmaceutic: „Sistemele de sanatate sub efectele crizei economice”, „Controlul fondurilor in sistemul de sanatate”, „Piata farmaceutica romaneasca astazi”, „Perspective sub spectrul crizei si solutii”.

Participantii la forum, principalii actori din piata farmaceutica vor aduce pe langa valoare nivelului si calitatii dezbaterilor, solutii la multitudinea de probleme cu care se confrunta domeniul farmaceutic romanesc.
Evenimentul ii are ca parteneri pe: GSK, Zentiva, Sanofi Aventis, Porche Interauto Romania.

Paula Benescu
0372 900 172
paula.benescu@bpgroup.ro
http://www.pharma-business.ro/forum/forumul-industriei-farmaceutice.html

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top