window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vacanta ideala de 1 Mai la Baile Felix, in centrul statiunii la Vila Alma

Vacanta ideala de 1 Mai la Baile Felix, in centrul statiunii la Vila AlmaBucura-te de 1 Mai alaturi de familie intr-o statiune de vis! Schimba zgomotul si peisajul urban cu un peisaj relaxant inconjurat de liniste si aer curat. Sarbatoarea zilei de 1 Mai deschide drumul weekend-urilor petrecute in afara orasului, in mijlocul naturii, acolo unde intreaga familie se poate bucura de o vreme calda intr-o atmosfera primitoare. Locul ideal pentru a-ti petrece vacanta  il reprezinta Vila Alma, situata chiar in centrul statiunii Baile Felix.

Statiunea Baile Felix, locul ideal de a petrece minivacanta de 1 Mai

Cea mai cunoscuta statiune  balneo-climaterica din Romania, Baile Felix, reprezinta o comoara pentru persoanele in cautare de relaxare si tratament cu ape geo-termale. Statiunea este dotata cu stranduri acoperite si in aer liber, hoteluri si bazine de inot. Ecoul calitatii serviciilor a fost dus si peste granite, de unde o serie de turisti vin cu scopul de a se relaxa si de a vizita obiective de valoare pentru patrimoniul tarii.

Baile Felix, un paradis si pentru copii

Dotarile cu bazine de inot si stranduri reprezinta deliciul celor mici. Inotul este benefic si distractiv in acelasi timp, iar copiii tai merita o pauza de la viata aglomerata de oras. Apele termale vor fortifica organismul in crestere al celui mic si ii vor asigura un sistem imunitar ferit de pericole. Obiectivele turistice reprezentate prin rezervatii naturale si biserici monumentale ii vor trezi interesul pentru cultura si civilizatia locala.

Vila Alma, un trio irezistibil: 20% reducere, 1 noapte gratuita si  nici o taxa pentru copii

Profita si tu de Sarbatoarea zilei de 1 Mai si ia-ti familia in vacanta! Ai parte de o oferta incredibila din partea Vilei Alma: la 4 nopti achitate beneficiezi de 1 noapte gratuita, prelungindu-ti astfel vacanta de vis. Si pentru ca ne aflam in extrasezon, te vei putea bucura si de o reducere de 20%, iar drept cadou, pentru cei mici nu se percepe nici o taxa suplimentara!

Vila Alma reprezinta locul ideal de a petrecere minivacanta de 1 Mai, iar cu asemenea oferte incredibile, nu poti rata o sedere placuta chiar in inima statiunii Baile Felix.

Intra pe www.vila-alma.ro si rezerva una dintre camerele ramase libere! Bucura-te de oferta irezistibila!

Despre Vila Alma

Vila Alma, situata in centrul statiunii Baile Felix, ofera un confort deosebit la preturi avantajoase. Va puteti bucura de camere duble si triple dotate cu toate utilitatile, televizor, Internet, bucatarie complet utilata pentru pregatirea si servirea meselor si de asemenea parcare supravegheata video.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top