window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Valeria Racila -Voluntariat in IWA

  • Valeria Racila -Voluntariat in IWA
Valeria Racila -Voluntariat in IWAAsociația Internațională a Femeilor (IWA) organizează Christmas Bazaar – Bazarul Anual de Caritate, editia a 22-a  –  duminică, 2 decembrie, 2012, între orele 10.00 și 17.00, la Romexpo, pavilionul C3.
Acesta este cel mai mare eveniment anual organizat de IWA, pentru colectare de fonduri în scop caritabil.
Pe lângă strângerea de fonduri, Bazarul reprezintă cadrul  unor spectacole sustinute de reprezentanții multor țări în România și ocazia de a fi împreună.
Au devenit deja tradiție standurile prin care, fiecare tara, isi pune in valoare cultura, muzica, dansul, costumele, meșteșugul, ornamentele de Crăciun, produsele – într-o oferta unică de alimente si băuturi tradiționale.
Printre romancele care fac parte din aceasta asociatie se numara si Valeria Racila van Groningen care sustine si participa in mod direct nu doar la acest Bazar ci si la alte evenimente si cause caritabile.
IWA Christmas Bazaar este un eveniment de caritate mult așteptat care reunește comunitatea internațională, în spiritul de a dărui. Este evenimentul festiv care include activități de divertisment pentru întreaga familie. Alătură-te IWA la Christmas Bazaar pe 2 decembrie, atunci când ne întâlnim cu toții pentru o zi de veselie și caritate. Acest eveniment unic se concentrează pe diversitatea internațională, mai mult de 30 de misiuni diplomatice și reprezentanți ai țărilor prezintă și își împărtășesc muzica, dansurile, cultura, costumele, obiectele de artizanat, produsele alimentare și tradiționale autentice.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top