window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Incepand cu data de 8 august 2010 STILUL TAU DE BUSINESS este slogan inregistrat de Valoris Center S.R.L. la O.S.I.M., avand certificatul de inregistrare a marcii cu numarul 106639. Misiunea Valoris este aceea de a construi si dezvolta servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center si de a fi un reper de excelenta in domeniul relatiilor cu clientii.

La finalul anului 2009 a fost gandita o noua strategie de comunicare pentru Valoris Center, avand noul slogan parte componenta . Acesta este un element important de identitate al Valoris Center, consolideaza brandul Valoris si indica nivelul de calitate cu care Valoris si-a obisnuit clientii in anii de activitate.

Astfel, ca urmare a cererii depuse in 15 decembrie 2009, O.S.I.M. a eliberat catre Valoris Center certificatul de inregistrare a marcii care protejaza sloganul: STILUL TAU DE BUSINESS pe o perioada de 10 ani. Instiintam pe aceasta cale, pe toti cei interesati si vizati ca Valoris Center are dreptul exclusiv de a folosi sloganul STILUL TAU DE BUSINESS in prezentarea serviciilor sale, indiferent de modul sau suportul folosit.

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Business Magazin, Porsche Finance Group Romania, Ziarul Financiar, Kyocera, Avia Motors, FinGroup, Hyunday, Rentrop & Straton, Crescendo, etc.

Pentru mai multe detalii:
contact@valoris.ro
www.valoris.ro

Go to Top