window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Business Review organizeaza doua seminarii cu Sandy Vaci, profesor in cadrul programului de MBA al CEU Business School si Maastricht School of Management Romania si expert international in managementul vanzarilor.

Primul seminar – Invinge recesiunea, invinge competitia! Cele mai bune practici in managementul vanzarilor! are loc miercuri, 16 iunie 2010. Este un seminar de o zi dedicat managementului vanzarilor si oamenilor de vanzari, cu cele mai noi practici pentru imbunatatirea eficientei in cele cinci etape ale procesului de vanzare.
Al doilea seminar – Inovatia in dezvoltarea retelei de vanzari. Un ghid practic are loc pe 29 iunie si pune accentul pe tehnicile internationale si „relatiile interpersonale” in locul „detinerii de bunuri”.
„Nu facem bani daca nu vindem ceva – cu profit. Aici devine total evident daca tot ceea ce am facut pana aici functioneaza corect sau nu. Conceptele de planning a destinatiei- unde vrem sa ajungem si alinierea completa a performantei sunt subiecte cheie in realizarea unei cresteri exponentiale a vanzarilor. Voi explica practic aceste concepte si altele pe baza carora o companie poate ajunge la cresterea exponentiala a vanzarilor, prin niste pasi simpli si logici” declara Sandy Vaci.
Participantii la eveniment pot beneficia si de sesiuni de discutii private cu Sandy Vaci, beneficiind de experienta lui internationala de peste 30 de ani in managementul vanzarilor. Sandy a lucrat pentru companii ca Procter&Gamble, Citibank, Raiffeisen International, Neilson/Cadbury si RBS Bank, printre altii, fiind si autorul a doua carti despre cele mai eficiente practici globale in vanzari.
Mai multe detalii gasiti pe www.business-review.ro

Pentru mai multe informatii si oferte de participare pentru companii, contactati Oana Molodoi- oana.molodoi@business-review.ro
events@business-review.ro
http://www.business-review.ro

Go to Top