Vanzator sau Invins. Un training de vanzari. ALTFEL

Creative Business Management sustine o noua sesiune a programului de succes VANZATOR sau INVINS. Un training de vanzari. ALTFEL, cursul intensiv de vanzari ce abordeaza acest domeniu intr-o maniera inedita.

“Te invit sa privim lumea vanzarilor ca pe un camp de batalie. Cu invingatori, cu invinsi, cu aliante si tradari; cu lupte marunte si cu razboaie colosale. O lume a contrastelor unde co-exista victoriile castigate eroic de ostirile mici, lipsite de resurse si cuceririle grandioase ale marilor armate” ne prezinta trainerul, Antonio Zarnescu, ideea ce se afla la baza cursului.

Invingator sau Invins, sunt stari experimentate de fiecare dintre noi. Nu putem castiga fiecare lupta, dar putem castiga toate razboaiele care conteaza. Un luptator pregatit este un luptator mai bun. Cursul Vanzator sau Invins arata cum sa construiesti planul si strategia de lupta, ofera armele si echiparea potrivita pentru toate tipurile de batalii importante din viata de vanzator si dezvolta curajul si increderea ce conduc spre victorie.

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa dobandeasca tehnici si cunostinte noi de vanzari si relationare, extreme de utile in interactiunile sociale zilnice, fie ca sa sunt membrii echipelor de vanzari , ai celor de customer service sau promovare, sunt manageri de vanzari,  comerciali sau de brand.

Principalul obiectiv al cursului este cel de echipare a participantilor cu tehnici si cunostinte valoroase de vanzari si relationare comerciala. Trainingul fiind totodata un cadru in care participant sunt incurajati sa participe si sa schimbe experiente.

Trainerul propune o metoda de invatare bazata pe exercitii si simularii de situatii, completata cu informatii teoretice prezentate intr-un limbaj accesibil si direct. Acest curs se concentreaza pe notiuni imediat aplicabile in situatii reale, nu pe teorie. Trainerul va prezenta conceptele in mod clar, apoi se va concentra pe elementele practice. Materia este revizuita in mod constant si toate noțiunile prezentate vor fi de actualitate, avand in vedere ca trainerul activeaza in aceasta industrie.

Inscrierile se pot face la telefon 0743.183.353, prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe site www.cbmanagement.ro.