Vara este anotimpul hainelor putine, in culori cat mai deschise si lejere iar sarea si piperul unui outfit reusit sunt palariile, ochelarii de soare si mai ales ACCESORIILE. O pereche de cercei reusiti va scoate in mod sigur din anonimat rochita de in sau costumul de baie de anul trecut.

Sambata si Duminica, 24-25 Iulie, intre orele 10.00-21.00, esti asteptat la Palatul Voievodal Curtea Veche, in Centrul Istoric al Bucurestiului, langa Hanul lui Manuc, pentru o sesiune relaxanta de shopping. ILoveHandmade Bazaar isi deschide portile si iti pregateste tinutele de vacanta!

Vor fi aici numerosi artizani si tineri artisti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte.

Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa ramai acasa!

Asadar, daca vrei sa iti pui tinutele la punct pentru o escapada la mare sau daca pur si simplu ai chef de shopping, te asteptam pe 24-25 Iulie, la Palatul Voievodal Curtea Veche.

Mai multe informatii sunt disponibile pe http://ilovehandmade.ro/targul-ilovehandmade/

Despre www.ILoveHandmade.ro

www.ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.

Targul ILoveHandmade a fost desemnat Cel mai misto targ din anul 2009 in cadrul Metropofest.

Pentru detalii aditionale, puteti contacta organizatorii la adresa: contact@ilovehandmade.ro

Go to Top