window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vara e o sarbatoare continua la Hotel Anna din Targu Jiu

Hotel Anna din Targu JiuDaca vara aceasta statiunile ultra-aglomerate de la mare nu va incanta, judetul Gorj este o alternativa deosebita la obisnuitele destinatii estivale. Si pentru ca cei de la Hotel Anna stiu cum sa-si rasfete clientii astfel incat sa revina in Targu Jiu ori de cate ori au ocazia, v-au pregatit o serie de promotii avantajoase, valabile pe toata perioada verii. Daca planuiti un weekend prelungit puteti profita de discount-uri de pana la 50% la cazare iar daca in weekend calatoriti in grup, primiti a doua camera gratis. De asemenea, de aniversari puteti sarbatori impreuna cu invitatii dvs. platind doar jumatate de pret atat la cazare cat si la restaurantul hotelului.

Hotel Anna din Targu Jiu se pregateste sa-si intampine oaspetii in aceasta vara cu super-promotii care va fac cu ochiul chiar de pe malul linistit al Jiului. Daca sunteti tentati sa explorati o zona a Olteniei care incanta la fiecare pas, puteti alege un sejur la pret redus la unul dintre cele mai respectate hoteluri din orasul lui Brancusi. Asadar aveti de ales intre cele trei pachete de vara diferite in functie de durata sejurului, prin care puteti beneficia de 50% discount la cazare cu mic dejun inclus pentru 3 zile (vineri – duminica), 40% pentru 4 zile (vineri – luni) si 30% pentru 5 zile (vineri – marti).

Iar in cazul in care doriti sa vizitati judetul Gorj in weekend impreuna cu prietenii sau familia, veti primi a doua camera dubla gratis la superbul hotel de 3 stele. Astfel in noptile de vineri si sambata din aceasta vara va veti putea bucura de cazare in 2 camere duble cu micul dejun inclus, platind doar o singura camera. Pe langa toate aceste oferte Hotel Anna mai are un dar special pentru sarbatoriti. De ziua dvs. de nastere puteti petrece alaturi de cei dragi avand un discount de 50% la cazare si la restaurantul hotelului pentru toti invitatii. Oferta este valabila pe toata durata anului curent si puteti beneficia de ea oricand cu o saptamana inainte sau dupa ziua de nastere.

Judetul Gorj este unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei, fiind situat intr-o zona geografica diversificata care cuprinde dealuri pitoresti si creste muntoase deopotriva. Relieful zonei, format din munti, dealuri, depresiuni si rauri, a favorizat crearea de formatiuni geografice impresionante cum ar fi pesteri, chei, morene, circuri, defileuri si lacuri glaciare. Printre spectaculoasele manifestari ale naturii din acest uimitor tinut se numara Muntii Parang, cu statiunea Ranca si drumul montan Transalpina, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Defileul Jiului, Cheile Sohodolului, Cheile Oltetului si multe altele.

In resedinta de judet, Targu Jiu, cele mai renumite atractii turistice sunt faimoasele sculpturi ale lui Brancusi (Ansamblul Monumental Calea Eroilor) dispuse de la vest spre est pe paralela 45, pe o distanta de 1,3 km: Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului. In zona se gasesc numeroase obiective culturale, religioase si istorice precum Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu, Manastirea Polovragi, Tismana, Lainici, fortificatiile geto-dacice de la Polovragi etc.

Hotelul Anna este una dintre cele mai apreciate unitati de cazare de trei stele din Targu Jiu. Situat in centrul orasului, acesta ofera acces rapid la cele mai importante obiective turistice din oras, cum ar fi parcul care gazduieste doua dintre faimoasele sculpturi ale lui Brancusi. Hotelul este destinatia multor persoane aflate in oras in interes de serviciu, dar si a turistilor care sunt in concediu, oferind acestora cele mai moderne facilitati si servicii ireprosabile.

Flory Dobrincu
0720386835
marketing@hotelanna.ro
www.hotelanna.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top