Hotel Anna din Targu JiuDaca vara aceasta statiunile ultra-aglomerate de la mare nu va incanta, judetul Gorj este o alternativa deosebita la obisnuitele destinatii estivale. Si pentru ca cei de la Hotel Anna stiu cum sa-si rasfete clientii astfel incat sa revina in Targu Jiu ori de cate ori au ocazia, v-au pregatit o serie de promotii avantajoase, valabile pe toata perioada verii. Daca planuiti un weekend prelungit puteti profita de discount-uri de pana la 50% la cazare iar daca in weekend calatoriti in grup, primiti a doua camera gratis. De asemenea, de aniversari puteti sarbatori impreuna cu invitatii dvs. platind doar jumatate de pret atat la cazare cat si la restaurantul hotelului.

Hotel Anna din Targu Jiu se pregateste sa-si intampine oaspetii in aceasta vara cu super-promotii care va fac cu ochiul chiar de pe malul linistit al Jiului. Daca sunteti tentati sa explorati o zona a Olteniei care incanta la fiecare pas, puteti alege un sejur la pret redus la unul dintre cele mai respectate hoteluri din orasul lui Brancusi. Asadar aveti de ales intre cele trei pachete de vara diferite in functie de durata sejurului, prin care puteti beneficia de 50% discount la cazare cu mic dejun inclus pentru 3 zile (vineri – duminica), 40% pentru 4 zile (vineri – luni) si 30% pentru 5 zile (vineri – marti).

Iar in cazul in care doriti sa vizitati judetul Gorj in weekend impreuna cu prietenii sau familia, veti primi a doua camera dubla gratis la superbul hotel de 3 stele. Astfel in noptile de vineri si sambata din ace