Sambata, 18 septembrie, ora 18:00, s-a desfasurat Raliul VIP 2010, organizat de Revista VIP in colaborare cu Hoverland Park. In acest an vedetele au participat la o editie cu totul speciala a raliului: au zburat la 15 cm de sol, demonstrandu-si maiestria in conducerea hovercrafturilor.

Dan Teodorescu, baietii de la Simplu, Cristian Ciocan, Marius Mihalache, Cristian Sabbagh, Monica Rosu, fetele de la Wassabi, Radu Ille au fost doar cateva dintre vedetele care au acceptat provocarea lansata de Revista VIP de a participa la o cursa inedita, pe hovercrafturi. Concursul a avut loc in etajul doi al parcarii din AFI Palace Cotroceni, intr-un decor intergalactic, si a avut patru probe pe masura: Fotbal Intergalactic, Stafeta, Poarta Stelara, Free Style. Cele doua echipe s-au stabilit prin tragere la sorti: cei din echipa alba s-au supranumit Cavalerii Albi, avundu-l capitan pe Cristian Ciocan, iar cei din echipa rosie si-au ales numele de Secerea si ciocanul si capitan pe Francezu de la trupa Simplu.
Monica Rosu si-a invins febra musculara si a reusit sa impresioneze facand cateva acrobatii pe hovercraft. Aceasta a declarat ca buna dispozitie si distractia au facut-o sa uite de durere si sa se relaxeze. Desi nu a facut parte din echipa castogatore, Monica ii considera castigatori pe toti cei care au concurat si s-au distrat alaturi de ea.
Radu Ille s-a simtit ca un copil la bordul minunatiilor zburatoare si a promis sa-l aduca si pe fiul sau, Raducu, atunci cand va ma creste sa se distreze si sa simta adrenalina pe un hovercraft. Cu toate acestea, Radu Ille a recunoscut ca la inceput i-a fost teama sa se urce si ca i-au tremurat mainile timp de cateva minute bune. Acum insa este bucuros sa a avut acest curaj si doreste sa revina in Hoverland Park in timpul liber, poate chiar impreuna cu sotia sa.
Castigatorii trofeului Raliul VIP 2010 a fost cei din echipa Cavalerii Albi, ac