window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vedetele TIFF consumă Espresso, matinalul postului Radio România Cultural

  • Vedetele TIFF consumă Espresso, matinalul postului Radio România Cultural

Vedetele TIFF consumă Espresso, matinalul postului Radio România Cultural

În săptămâna 1-7 iunie, filmele bune se aud la Radio România Cultural. Espresso, matinalul postului, va emite de la Cluj, în perioada Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Dan Vasiliu abia așteaptă întâlnirea cu actrița Nastassja Kinski, una dintre frumusețile marelui ecran, actriță, model și sex simbol al anilor 70-80, care a colaborat cu regizori precum Roman Polanski, Francis Ford Coppola sau David Lynch. Diana Joicaiuc deja și-a stabilit întâlnire cu Isaach de Bankolé, unul dintre actorii favoriți ai lui Jim Jarmusch, cu roluri în filme de Lars Von Trier și Claire Denis, dar și în seria James Bond și în Miami Vice.

Va trece prin studioul RRC de la Cluj Marin Moraru, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, cu o carieră în film și teatru ce se întinde pe șase decenii, căruia festivalul îi ofera Premiul de Excelență.   Într-o altă zi ne va vizita regizorul Mircea Daneliuc, care va fi celebrat la 40 de ani de la debutul său cu lungmetrajul “Cursa”, cu o amplă retrospectivă de 12 filme care-i este dedicată.

Pentru o seara reporterii noștri vor pleca din Cluj și vă vor spune cum a fost la vizionarea unuia dintre cele mai așteptate documentare ale anului, „Kurt Cobain: Montage of Heck”, în regia lui Brett Morgan, primul film despre celebrul lider al trupei Nirvana realizat cu cooperarea familiei sale, care va fi proiectat în premieră în România sâmbătă, 30 mai, la Castelul Banffy de la Bonțida.

Prin transmisiile în direct realizate on-air pe frecvenţele din toată ţara, on-line pe www.radioromaniacultural.ro şi prin intermediul aplicațiilor mobile descărcabile gratuit din Appstore și GooglePlay, în fiecare dimineaţă atmosfera TIFF se va auzi de la 7.20-9.00, la Radio România Cultural.

Cei ce vor scrie pagina de facebook https://www.facebook.com/RadioRomaniaCultural vor fi premiați!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top