Veranda Mall sărbătoreşte româneşte cu dansuri tradiţionale şi vouchere cadou

Veranda Mall îi invită pe bucureşteni, pe 24 ianuarie, să sărbătorească Ziua Unirii Principatelor Române, cu dansuri populare româneşti, spectacole tradiţionale dedicate copiilor şi vouchere pentru cei care participă la momentele artistice. Mai mult, timp de 12 ore, vizitatorii pot profita de ziua liberă şi de reducerile de sezon la  articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării, dar şi călătorii sau  restaurante.

„Unirea Principatelor este o zi specială pentru toți românii. De aceea, am hotârăt să pregătim surprize pentru cei care ne trec pragul, astfel încât să sărbătorim împreună această zi, cu programe cu specific românesc. Indiferent de vârstă, preferinţe sau buget, de Ziua Unirii, la noi vor găsi oferte şi momente pentru fiecare membru al familiei”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Pe 24 ianuarie, în intervalul 13:30 – 19:30, vizitatorii vor fi întâmpinaţi la intrarea Amfiteatru din Veranda Mall de Teatru la Cinema şi talentAgency.ro, care au pregătit momente de dansuri populare româneşti: „Dansuri pe la noi”. De asemenea, buna dispoziţie a copiilor va fi asigurată de spectacolul tradiţional “Poveşti cu proverbe româneşti”, iar toţi cei care participă la programele artistice vor primi vouchere valabile pentru ziua de 24 ianuarie, pe care le vor putea folosi în magazinele Shoes Center, Tabor, Nairis, Spartan, Rustic, Oro Toro, Mesopotamia, Noodle Pack, Pizza Colosseum, Thaice Cream şi Patinoar Veranda.

Cu ocazia zilei libere, vizitatorii pot profita de un adevărat maraton al reducerilor timp de 12 ore, pentru că perioada de discounturi continuă la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării și călătorii. Branduri recunoscute precum TATI, C&A, LC Waikiki, H&M, Deichmann, Salamander sau Jolidon întregesc colecţia toamnă-iarnă la preţuri promoţionale. În același timp, magazinele Profihairshp, Melkior, Gerovital, Nomasvello şi Yves Rocher oferă discounturi de până la 50% la anumite produse, aceeaşi reducere aplicându-se şi la magazinul pentru copii Noriel.

Totodată, în zona de restaurante, la branduri precum KFC, Pizza Colosseum şi Spartan, vizitatorii pot beneficia de numeroase promoții, oferind un produs gratuit la unul achiziționat, băuturi din partea casei sau meniuri la prețuri promoționale.

Nu în ultimul rând, cei pasionaţi de sporturile de iarnă au ocazia de a practica activităţile preferate la primul patinoar în aer liber din Obor, deschis între orele 10:00 și 22:00.

***

Despre Veranda

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda Mall. Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M atinge nivelul de 60 de milioane de euro.