window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vernisajul expozitiei de fotografie ”Copiii Razboiului” – Afghanistan la Constanta / Constanta / 12-30 iunie 2010

Dupa succesul de la Bucuresti, Cluj si Suceava, expozitia foto „Copiii Razboiului” – Afghanistan se verniseaza la mijlocul acestei luni si la Constanta!

COMUNICAT DE PRESA

„Copiii Razboiului” se „muta” la Constanta!

La mai bine de o luna dupa inchiderea expozitiei „Copiii Razboiului” – Afghanistan, care a fost vernisata la Bucuresti, la Casa ONU, aceasta se va deschide la Constanta, pe 12 iunie, de la ora 19.00, in incinta City Park Mall, zona Carturesti (etaj 3). Cu acest prilej, va fi prezent jurnalistul Florin Ghioca, autorul fotografiilor, care a transmis corespondente in mai multe randuri din teatrele de operatii ale razboiului din Afghanistan.

Incurajat de succesul obtinut cu ocazia primelor trei vernisaje, jurnalistul Florin Ghioca va prezenta publicului portrete ale copiilor afgani, imortalizati in diverse ipostaze, cu prilejul unei campanii umanitare intreprinse in cateva localitati din provincia Zabul din Afganistan.

Scopul expozitiei este legat si de o noua campanie umanitara care este preconizata pentru vara aceasta: fondurile obtinute in urma vanzarii fotografiilor vor fi folosite pentru a le duce copiilor afgani haine, alimente si jucarii.
Fotografiile sunt imprimate pe panza (canvas) si au dimensiunea 60×90 cm, fiind intinse pe cadre din lemn.

Vernisajul expozitiei va avea loc sambata, 12 iunie, ora 19.00, la City Park Mall – Constanta, etaj 3, zona Carturesti. „Copiii Razboiului” vor putea fi vizitati in fiecare zi, pana pe 30 iunie.

Parteneri Media: Zile si Nopti, CTV, Ziua de Constanta, Telegraf, Neptun TV, Radio Constanta, Adevarul de Seara.
Sponsor: Thoth Design

Florin Ghioca
florin.ghioca@gmail.com
http://www.floringhioca.ro

2014-01-29T14:56:35+02:0009 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top