window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vesti bune: am gasit solutia perfecta pentru iesirea din criza si avem un nou numar de telefon :-)

La Editura Mix inca din 2003 a aparut o carte excelenta, una dintre cartile pe care eu le consider foarte bune, una dintre cartile care ma fac sa ma bucur ca ma aflu in pozitia in care pot face ceva pentru a aduce astfel de carti la indemana cititorilor Romani.

De ce mi se pare un bun moment pentru a citi cartea acum? Pentru ca foarte multa lumea ‘isi bate capul’ cu asa zisa ‘criza’ si este preocupata despre a face ceva pentru a ‘iesi din ea’; ori in aceasta carte tocmai despre subiectul criza se vorbeste, desi este o carte aparuta pentru prima oara in Marea Britanie in 2002 – pe vremea cand criza exista doar in manuale – si publicata de Editura Mix in 2003!.

Asadar nu este o carte facuta si publicata in graba pentru a specula nevoia oamenilor de a gasi solutii rapide pentru iesirea din actuala criza economica si nu este o carte superficiala care ne propune un mod interesant de a trata efectele unei crize. Din contra, este vorba despre o carte profunda ce urmareste sa ne faca sa constientizam cauzele ascunse pentru care ajungem la un moment dat sa credem ca ne confruntam cu o criza, precum si modul in care putem depasi aceasta criza, indiferent de natura ei.

Ca sa nu mai prelungesc suspansul :-), va voi spune ca este vorba despre cartea:

TRANSFORMAREA DE SINE – Cum ne putem schimba viata atunci cand ne aflam intr-o criza majora de Richard Si Mary-Alice Jafolla

Iata si un mesaj din partea autorilor acestei superbe carti, mesaj din care veti afla ce va poate oferi aceasta carte:

‘Sufletul tau are secretele lui. Unele din aceste ganduri si sentimente ascunse se dovedesc de multe ori chiar obstacolele care te impiedica sa fii tu insuti, sa experimentezi o stare mai intensa de pace, de bucurie, o sanatate mai buna, o prosperitate mai mare. Veritabili asasini care scurtcircuiteaza sinele tau superior, aceste obstacole trebuie inlaturate unul cate unul, pana cand calea devine libera din nou. Daca vei citi aceasta carte, vei invata sa te confrunti nu cu aceste obstacole minore, ci cu marele obstacol, cel care a rezistat la orice tentativa a ta de a-l inlatura: o criza in care te-ai scufundat de atata vreme incat te intrebi daca vei mai putea iesi vreodata din ea? La fel de bine, ar putea fi o situatie inedita, care a explodat subit in viata ta si care a generat un suflu atat de puternic, incat te-a acoperit cu pamant, silindu-te sa-ti sapi o cale de iesire inainte de a fi complet sufocat. Poate fi o provocare fizica, cum ar fi o boala de inima, un cancer sau o artrita, ori o substanta toxica ce a ajuns sa te posede, precum tutunul, alcoolul sau un alt drog, ori chiar alimentatia! Sau poate ca este vorba de o relatie personala care a devenit insuportabila, de un faliment Indiferent despre ce este vorba, acest obstacol major poate si trebuie sa fie eliminat. Despre acest subiect trateaza aceasta carte.

Intrucat pana acum nu ai reusit sa schimbi nimic, este evident ca trebuie sa incerci o strategie mai radicala. A sosit timpul sa incerci o tehnica speciala, care ofera potentialul eliminarii permanente a problemei, fara sa lase in urma ei dureri, cicatrice sau regrete. Am putea numi acest procedeu TRANSFORMAREA DE SINE.

TRANSFORMAREA DE SINE este un proces care se produce la nivelul sufletului, caci nici o schimbare din viata ta nu poate fi permanenta daca nu ai facut-o mai intai in sufletul tau. Evident, nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru tine, caci numai tu ai acces la toate gndurile, convingerile, emotiile Si amintirile depozitate in sufletul tau.

TRANSFORMAREA DE SINE este un proces extrem de intim, usor de inteles si de aplicat, putand fi adaptat la orice stil de viata. Am scris aceasta carte in speranta sincera ca ea va fi o binecuvantare pentru tine si ca in paginile ei vei descoperi ajutorul de care ai nevoie pentru a depasi aceasta provocare majora si pentru a-ti schimba radical viata.

Iti dorim sa reusesti,

Richard Si Mary-Alice Jafolla’

Cartea costa foarte putin in comparatie cu valoarea informatiilor cuprinse in ea si poate fi comandata acum pe situl www.edituriamix.ro cu reduceri semnificative din pret, in functie de valoarea totala o comenzii dumneavoastra.

Faceti-va o surpriza placuta oferindu-va placerea lecturarii acestei carti.

Pana la urmatorul mesaj imi iau ramas bun urandu-va inspiratie si succes incontinuare in toate actiunile benefice pe care le faceti.

Si daca tot ati ajuns pana aici cu lectura, va voi anunta si noul nostru numar de telefon/fax asa incit notati pe undeva :-) noile mele date de contact:

Florin Zamfir

tel: 0040722 370057;
fax:0040268257811;
e-mail: florin@edituramix.ro;
skype id: florinzamfir_mix

adresa: Editura Mix SRL, Str. George Cosbuc nr. 24,
cod 507055, loc. Cristian, jud. Brasov, Romania
info@edituramix.ro
http://www.edituramix.ro

2014-02-11T18:30:18+02:0016 iulie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top