window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primaria Capitalei reaminteste ca, incepand de vineri seara, de la ora 22.00, si pana duminica, la ora 14.00, bucurestenii se pot bucura de beneficiile sportului in aer liber, pe bulevardul Kiseleff, acolo unde se desfasoara Via Sport.

Sub sloganul “Fanii sportului revin pe teren”, Primaria Capitalei si Eventness au dat startul celei de-a doua editii Via Sport, cel mai important eveniment dedicat sportului in aer liber.

NOTA:

In perioada 1 iulie – 28 august, timp de noua weekend-uri consecutive, bucurestenii sunt asteptati din nou sa dea o tura cu bicicleta sau cu rolele, sa joace baschet, tenis de masa, badminton, fussbal sau tenis de picior.

Mai mult decat atat, prin intermediul partenerilor proiectului, in cadrul Via Sport vor fi organizate competitii ad-hoc, castigatorii fiind recompensati cu premii atractive.

Anul acesta organizatorii se asteapta ca peste 100.000 de bucuresteni sa viziteze Via Sport – cea mai circulata artera a capitalei pe timpul verii.

Primaria Municipiului Bucuresti sustine proiectul Via Sport in cadrul programului „Capitala Creste Verde”.

La finalul proiectului, ca si anul trecut, Primaria Municipiului Bucuresti si Eventness vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din Capitala.
De vineri si pana duminica,  ziua sau noaptea, fara intrerupere si gratuit pentru toata lumea!

Go to Top