Vincon Vrancea, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri si vinarsuri din Romania, a primit inca o data confirmarea calitatii produselor sale prin premiile obtinute la Concursul International de Vinuri din cadrul celei de-a 7-a editii a Salonului International de Vinuri, Vinvest, ce a avut loc la Timisoara in perioada 16-18 aprilie 2010.

In categoria vin, Tamaioasa Romaneasca din gama Comoara Pivnitei a fost marea castigatoare, reusind sa obtina cel mai mare punctaj din concurs, adjudecandu-si astfel Marea Medalie de Aur.
In categoria vinars, un alt produs Vincon Vrancea, JAD XOSR 28 ANI, a fost castigatorul Marii Medalii de Aur. Este pentru a doua oara in acest an, cand JAD XOSR 28 ANI confirma calitatea de cel mai bun vinars din Romania dupa ce, Vinul.ro i-a acordat locul 1 in degustarea de vinars-uri romanesti.
BECIUL DOMNESC a fost medaliat cu aur confirmand pozitia de lider de piata in segmentul premium. Tot cu aur a fost medaliata Vita Romaneasca Tamaioasa Romaneasca precum si vinarsul Miorita XO 12 ANI in timp ce 7 pacate a castigat medalie de argint.
La concursul de la Timisoara au participat aproape 170 de probe (esantioane), un record pentru Concursul de Vinuri de la Vinvest, uimind degustatorii prin nivelul calitatii produselor .
Vincon Vrancea este onorata ca a reusit si de aceasta data sa obtina cele mai mari punctaje din concurs atat la categoria vinuri cat si la cea de vinarsuri.
Premiile obtinute sunt rezultatul investitiilor importante in viticultura, tehnologizarea