Vino la Trocathlon sa vinzi sau sa cumperi articole sportive second-hand  verificate de specialistii Decathlon!

Pasionatii de sport sunt asteptati in perioada 10 martie-2 aprilie 2017 sa-si cumpere sau sa-si vanda echipamentele sportive aflate in stare buna, in cadrul celui mai mare targ de articole sportive din Romania – Trocathlon. Targul se desfasoara la nivel national in toate magazinele Decathlon din Romania, unul dintre principalii retaileri în domeniul produselor pentru sport. Decathlon este un partener sportiv activ pentru toti cei care aleg sa integreze miscarea in stilul lor de viata.

Participarea este gratuita la targul Trocathlon si toti participantii vor beneficia de consilierea permanenta a angajatilor Decathlon.  Vestea buna este ca vor fi acceptate articolele sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon care vor fi in stare buna de functionare si vor fi prezentabile din punct de vedere estetic.

 Produsele vor fi prezente atat in magazinul fizic cat si in catalogul online, acest lucru reprezentand o serie de beneficii pentru participantii la targ:

  • Produsele vor fi gestionate si adaugate gratuit in catalogul online al targului Decathlon.
  • Cumparatorii vor putea verifica daca anumite produse sunt in stoc, economisind astfel timpul de deplasare pana la magazin.
  • Cumparatorii din alte orase isi vor putea comanda produsele dorite, doar printr-un click. Livrarea produselor se va face contra cost.
  • Vanzatorii isi vor vinde mult mai rapid produsele, prin procesul online.

  Condiții de vanzare

  Conform regulamentului, trebuie aduse de proprietari in magazin produsele spre vanzare și stabilit un preț impreună cu un specialist Decathlon. Articolele raman în magazin pe toata perioada targului, fiind afisate  in acelas timp si in catalogul online. Serviciul va fi gratuit, iar Decathlon nu va primi niciun comision pentru depozitarea sau evaluarea produsului.  Produsul va fi depozitat în condiții sigure, iar daca se va vinde,  clientul va fi anunțat imediat și va primi un voucher cu valoarea prețului de vanzare. In ultima zi de Trocathlon, valoarea sa e redusa cu 20%. Daca nu se vinde, produsul poate fi luat înapoi sau poate fi donat unei asociații caritabile.

 Vanzarea produselor din cadrul targului va fi facilitata de promovarea și popularitatea de care se bucura intreg evenimentul, siguranța utilizarii acestui sistem fiind deja cunoscuta  in randul clienților.

 Toate condițiile de vanzare sau cumparare sunt explicate în detaliu pe site-ul retailerului: http://trocathlonromania.ro/

   Condiții de cumparare

  Cei care isi vor vinde produsele in cadrul targului, vor primi un voucher echivalent cu pretul de vanzare (stabilit de proprietarul echipamentului sportiv) cu ajutorul caruia se va putea achizitiona un produs nou, marca Decathlon. Cu voucherul primit va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit . Voucherul va fi valabil 6 luni.

 Decathlon ofera de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole și echipamente sportive la un preț foarte mic. Clientul va avea posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vanzator fara alte comisioane.

Revizie gratuita: cei care detin un card de fidelitate Decathlon, vor beneficia de o revizie gratuita timp de un an (pentru schiuri si biciclete), valabila la cumpararea produselor Trocathlon.

  Decathlon organizeaza de doua ori pe an targul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vanzarii acestora, iar mai multe detalii despre targ și regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa:

 http://www.decathlon.ro/c/130-regulament-trocathlon