Hello_Ktty_Halloween_2013De ce nu te-ai bucura cu adevarat anul acesta de Halloween, sincer si fara griji, asa ca in copilarie?  Nimeni, niciodata, nu e prea in varsta pentru jucarii si joaca! Asa ca vino sa te joci trick or treat in magazinele Sanrio Hello Kitty din AFI Palace Cotroceni Bucuresti si din AFI Palace Ploiesti sau online, pe www.mykitty.ro.  In fiecare magazin Sanrio Hello Kitty sunt ascunsi un anumit numar de dovleci. Descopera dovlecii de Halloween si vei primi 1% reducere pentru fiecare dovleac gasit! Campania este valabila si in magazinul online www.mykitty.ro, unde anumite produse, marcate printr-un dovleac, vor putea fi achizitionate cu pana la 15% reducere.

Hello Kitty e pregatita de Halloween!  Jucariile costumate in diferite personaje sau obiecte sunt tipice pentru Halloween, iar Hello Kitty este un brand recunoscut pentru designul original si haios al produselor sale.  Astfel, pentru acest Halloween poti alege papusi Hello Kitty  gata costumate pentru acest eveniment special: AMERICAN Hello Kitty, STRAWBERRY RED Hello Kitty, WATERMELON Hello Kitty, ANGEL HEART Hello Kitty si multe altele.

Tu te-ai pregatit de Halloween? Daca nu, Hello Kitty va propune o multime de produse pentru Halloween dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Astfel, celor mici le propune costumase colorate si haioase, iar celor mari bijuterii si accesorii care sa le transforme tinuta intr-una potrivita pentru o petrecere de Halloween: esarfe, umbrele si palarii, ochelari, agrafe de par si bentite, coliere, inele, cercei si bratari, toate colorate si amuzante in stilul deja cunoscut Hello Kitty.

Si surprizele de Halloween nu se opresc aici!