window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vino sa vezi care sunt cele mai puternice branduri din Romania! / Bucuresti / 08 septembrie 2010

Revista Biz lanseaza in 8 septembrie 2010 Top 50 cele mai puternice branduri romanesti, studiu de piata realizat de Unlock Market Research. Rezultatele studiului vor fi baza unei carti ce va fi lansata in cadrul evenimentului BrandRo, conferinta cu practicieni de top despre prestigiul marcilor si istoria brandingului in Romania. Evenimentul este un forum Biz si are loc la Hotel Novotel, Bucuresti. Mai multe informatii se gasesc la www.bizforum.ro

Intr-o perioada in care discutiile declansate de brandul de tara pun profesionalismul demersului de branding romanesc sub semnul intrebarii, Biz are initiativa realizarii unui proiect editorial unic ce analizeaza performanta si forta brandurilor comerciale autohtone. Marcile romanesti puternice au meritul de a nu se fi abatut de la viziunea lor, de a nu se fi plafonat si de a se fi reinventat pentru a face fata unui context concurential invadat de marci internationale puternice. Ele sunt branduri ale caror povesti de succes devin iconice si ce pot ajunge sa contureze brandul de tara al Romaniei.

In topul celor mai puternice 50 de branduri romanesti veti descoperi multe dintre brandurile care v-au marcat copilaria, tineretea si care va sunt alaturi zi de zi spune Marta Usurelu, redactor sef revista Biz.

Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research declara: Poveștile de succes ale acestor branduri pot reprezenta o sursa de inspirație pentru crearea de modele autentic romanesti cu care sa ne mndrim si despre care sa vorbim cu ncredere si bucurie

Cartea 50 cele mai puternice branduri romanesti include, pe langa prezentarea fiecaruia dintre cele 50 de branduri romanesti, rezultatele si concluziile analizei Unlock, profilele celor mai importante agentii locale de branding si puncte de vedere ale unor reputati specialisti in branding romani.

Forumul BrandRo – cadrul in care se lanseaza cartea si rezultatele studiului – este primul eveniment Biz din aceasta toamna. Aflat la cea de a doua editie, evenimentul strange laolalta cei mai importanti specialisti in branding, manageri si antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului si al publicitatii, lideri de opinie si reprezentanti media.

Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient, unul dintre speakerii invitati la BrandRo declara: „Cel mai bun sfat pe care il dau brandurilor locale este ca pentru a fi competitive local, sa isi propuna un standard valabil pentru consumatorul global. Putine branduri locale au inteles asta, la adapostul confortabil al unui raft care nu a cerut prea multa straduinta, intr-un boom economic local inflationat de consum.

Editia din acest an a BrandRo este dedicata analizei strategiilor brandurilor romanesti in lupta lor de diferentiere fata de marile branduri internationale precum si dezbaterilor despre provocarile si oportunitatile pe care momentul actual si contextul global le prezinta. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc la www.bizforum.ro

***
Despre Biz
Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Anul acesta sarbatoreste zece ani de existenta, ocazie cu care marcheaza numeroase premiere pe piata publicatiilor de afaceri. La primul sau numar, in 2000, cand majoritatea conexiunilor la Internet in Romania se faceau prin dial-up, Biz titra pe coperta ca Internetul este afacerea viitorului. Piata urma sa ii dea dreptate ani mai tarziu. Termenul de brand, atat de popular azi, a fost introdus in vocabularul de marketing in 2002, pe coperta Biz. Formate jurnalistice cum sunt coverstory, feature, topuri sau ghiduri sau evenimente de amploare cum sunt ZileleBiz au fost initiate in Romania de catre Biz. Incepand din 2009 revista Biz are un nou actionariat si este condusa de Marta Usurelu.

Pentru detalii, inscriere si acreditari de presa, va rugam contactati Gabriela Matei, e-mail gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.
gabriela.matei@revistabiz.ro
http://www.gandestebiz.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top