Vinurile Budureasca castiga recunoastere internationala

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business / banci / asigurari / finante/Vinurile Budureasca castiga recunoastere internationala

Producatorul de vinuri Budureasca a participat in acest an la trei competitii internationale de renume, Decanter World Wine Awards, International Wine and Spirit Competition si International Wine Challenge, regasindu-se la finalul evenimentelor pe lista castigatorilor cu medalii multiple. Astfel, prin distinctiile castigate de brandurile Origini si Budureasca, producatorul a confirmat in piata calitatea vinurilor sale nobile romanesti, ce vin direct din inima renumitei podgorii Dealu Mare.

International Wine and Spirit Competition 2010 a adus in palmaresul Budureasca doua medalii: argint (best in class) si bronz pentru vinurile sale Tamaioasa Romaneasca,2009 si respectiv Tamaioasa Romaneasca, 2007 din gama Origini.

Succese pe linie s-au inregistrat si la International Wine Challenge 2010 unde Budureasca a castigat argintul cu Tamaioasa Romaneasca,2007 si bronzul cu aceeasi Tamaioasa, recolta 2009 din gama Origini. Recomandarile au venit pentru Cabernet Sauvignon 2008, Reserve 2006 din gama Origini, Fumee Blanc 2009 si Feteasca Neagra 2008 din gama Budureasca.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

O data cu anuntarea premiilor pentru editia 2010 a Decanter World Wine Awards, Budureasca si-a adaugat in palmares 3 medalii de bronz (Cabernet Sauvignon 2008, Tamaioasa Romaneasca 2007 din gama Origini si Fumee Blanc,2009 din gama Budureasca) si 2 recomandari (Riesling 2009 si Feteasca Neagra 2008, din gama Budureasca)

Daca luam in considerare si distinctiile de la Vinvest, contabilizam un numar de 10 medalii si 6 recomandari la cele 4 competitii la care ne-am inscris anul acesta. Toate aceste recunoasteri internationale vin sa confirme calitatea vinurilor noastre, asa cum se poate observa mai ales daca ne gandim la multi-medaliata Tamaioasa Romaneasca din gama Origini declara Mihai Ion, National Sales Manager Budureasca.

Producatorul Budureasca s-a lansat in piata din Romania in toamna anului 2009, cu o colectie de vinuri ce se adreseaza atat cunoscatorilor si colectionarilor, cat si celor ce isi doresc experienta unui vin bun la un pret echilibrat. Vinurile nobile romanesti Budureasca provin din cele 300 de hectare plantate cu vita de vie selectionata, cultivata pe terasele Vaii Budureasca, zona renumita pentru vestigiile celei mai dense asezari umane stravechi din Dacia. Cat despre partea sufleteasca a vinurilor noastre, aceasta sta in pasiunea si daruirea pe care oenologul Stephen Donnelly le aduce in procesul de productie. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, el poarta meritul de a urca vinurile Budureasca pe podiumurile competitiilor internationale.

Raluca Balas
PR Manager
0743 858 352
raluca.balas@budureasca.ro
http://www.budureasca.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2014-01-29T14:27:44+02:0019 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top